Ναι. Τα υπερτροφικά ποντίκια είναι το όνειρο κάθε άντρα. Ας το παραδεχτούμε. Το νούμερο ένα asset που διαφημίζει την «πραμάτεια» του ισχυρού φύλου στις γειτονιές του θηλυκού κόσμου, είναι ο δικέφαλος χεριού.

Από την άλλη βεβαίως, αν είσαι ο τυπικός gym rat, το οπλοστάσιό σου θα περιστρέφεται γύρω από τις χιλιοτραγουδισμένες κάμψεις δικεφάλων. Κάμψεις με αλτήρες, κάμψεις με μπάρα. Και κάπου εκεί, τελειώνουν οι εναλλακτικές. Και καμιά φορά, αρχίζει η ανία. Βάλτε και μια δόση στασιμότητας, στην οποία μοιραία οδηγούμαστε όταν το σώμα σταματά να σοκάρεται εξαιτίας της ρουτίνας, και έχουμε μια εξίσωση για δυνατούς λύτες.

Την λύση έρχεται να δώσει για ακόμα μια φορά η καλλισθενική προπόνηση. Σήμερα, θα ανακαλύψουμε με την φωνή του Άλεξ και την εκτέλεση του Σβεν, δύο ασκήσεις, που αν εκτελεστούν σωστά, θα μας οδηγήσουν στην φουσκωτή μας έκδοση, σαν μοσχομυριστό κέικ που διαστέλλεται στο φούρνο. Αρκεί να το βάλουμε στο σωστό πρόγραμμα και την κατάλληλη θερμοκρασία.

Θα χρειαστούμε ένα μονόζυγο για τα chin ups και ένα ζευγάρι κρίκους γυμναστικής για τις κάμψεις με το βάρος του σώματος.

Φύγαμε λοιπόν για ατσάλινα ποντίκια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

nineteen − fourteen =