Προβολή της Αστυπάλαιας σε διεθνή ΜΜΕ για αληθινές διακοπές το 2024 χωρίς μαζικό τουρισμό

Πλήθος δημοφιλών μέσων ενημέρωσης από Μ. Βρετανία, Γαλλία και Ιταλία προτείνουν την Αστυπάλαια για αληθινές διακοπές το 2024 χωρίς μαζικό τουρισμό, με τις προσπάθειες του δήμου για ενίσχυση της εξωστρέφειας να βρίσκουν απήχηση σε αγορές εντός και εκτός Ευρώπης. «Ανακαλύψτε την πεταλούδα του Αιγαίου που αποτελεί ένα πραγματικό καταφύγιο γαλήνης και οι ταξιδιώτες το αποκαλούν η γοητεία της αυθεντικότητας», τονίζει σε πρόσφατο άρθρο του ο γαλλικός ταξιδιωτικός ιστότοπος Easy Voyage.

Η Daily Telegraph συμπεριλαμβάνει την Αστυπάλαια στις πέντε καλά κρυμμένες «γωνιές» της Ελλάδας που αξίζει να ανακαλύψει κανείς φέτος, ενώ γίνεται ειδική αναφορά στο πρωτοποριακό «πράσινο» εγχείρημα της ελληνικής κυβέρνησης, της Volkswagen και του δήμου για τη μετατροπή του νησιού σε πρότυπο αειφόρου ανάπτυξης, σε όλη τη Μεσόγειο. Ταυτόχρονα, την τιμητική του έχει το νησί και στο νέο κατάλογο του Ιταλικού Vanity Fair με τα 23 ομορφότερα ελληνικά νησιά, εξηγώντας πως «με τα νέα δρομολόγια από Κω, το νησί είναι εύκολα προσβάσιμο επιτρέποντας στην Αστυπάλαια να αποκαλύψει στους Ιταλούς έναν εντελώς νέο κόσμο».

Σημειώνεται πως πρόσφατα η «πεταλούδα του Αιγαίου» «γοήτευσε» τους επαγγελματίες στο Βερολίνο στη διάρκεια της ITB, της μεγαλύτερης έκθεσης τουρισμού στον κόσμο, στο πλαίσιο ειδικής παρουσίασης που διοργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας με τη στήριξη του δήμου. «Μέσα από συνεχείς δράσεις, η Αστυπάλαια ανοίγει τα φτερά της και αποκαλύπτεται στο διεθνές ταξιδιωτικό κοινό που δείχνει κάθε χρόνο όλο και μεγαλύτερη προτίμηση στην εξωτική φυσική ομορφιά, τα γραφικά χωριά, την παράδοση, τη γαστρονομία και τις βιώσιμες καινοτομίες μας», δήλωσε ο δήμαρχος Αστυπάλαιας Νίκος Κομηνέας.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Trump announces disclosure of «important» documents on UFOs

«We found many, very interesting documents, I must say, and...

All Together: What is being installed next to our homes? Questions about pumping stations

Under the microscope of the municipal faction «All Together, Kythera -...

Hania.News of «our» George Georgakis celebrates ten years

Today (18 April 2026) is an important day for the...

The tender for the four-year barren lines in the ferry sector is in the final stretch

The tender for the four-year contracts is now on track for implementation...

Tehran reopens the Strait of Hormuz in response to the US blockade

Iran announced today that it is reinstating «strict control»...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img