Kerameos: 80 thousand laptops will be given to schools

Στόχος, είναι να έχουν πρόσβαση στην τηλεκπαίδευση και μαθητές που προέρχονται από μη προνομιούχες οικονομικά οικογένειες.

Σε συνέντευξή της στον ANT1, η υπουργός Παιδείας εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφασίστηκε να κλείσουν Γυμνάσια και Λύκεια κατά την διάρκεια του δεύτεροι lockdown, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι υπήρξαν διαφωνίες ανάμεσα στους λοιμωξιολόγους πάνω σε αυτό το θέμα.

Η υπουργός είπε πως από την προσεχή Δευτέρα ξεκινά η τηλεκπαίδευση, με σαφή βελτίωση και στις ανάλογες υποδομές. Δήλωσε μάλιστα ότι έχει δρομολογηθεί η χορήγηση 80.000 φορητών υπολογιστών στα σχολεία προκειμένου να έχουν πρόσβαση και οι μαθητές, οι γονείς των οποίων αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Τόνισε, επίσης, ότι η σύνδεση μπορεί να γίνει και από σταθερά τηλέφωνα ενώ δεν υπάρχει χρέωση από κινητά.

Σύμφωνα με την υπουργό Παιδείας, το κλείσιμο Γυμνασίων και Λυκείων στο lockdown για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού έγινε για δύο λόγους: οι μεγαλύτερες ηλικίες συμμετέχουν στην μεταδοτικότητα και έχουν μεγαλύτερη κοινωνικότητα.

Τέλος, η κυρία Κεραμέως, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις για τις ηλεκτρονικές εκλογές σε μη εργάσιμη ημέρα, προς ανάδειξη των υπηρεσιακών συμβουλίων, σημείωσε πως δεν είναι δυνατόν, εν μέσω, πανδημίας να συγκεντρωθούν 170.000 άνθρωποι στα σχολεία προκειμένου να ψηφίσουν.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

About the reopening of the Livadi Stadium and the surrounding area

In our effort to reopen the football field but...
00:01:29

Trump announces disclosure of «important» documents on UFOs

«We found many, very interesting documents, I must say, and...

All Together: What is being installed next to our homes? Questions about pumping stations

Under the microscope of the municipal faction «All Together, Kythera -...

Hania.News of «our» George Georgakis celebrates ten years

Today (18 April 2026) is an important day for the...

The tender for the four-year barren lines in the ferry sector is in the final stretch

The tender for the four-year contracts is now on track for implementation...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img