n-kerameos-apolyti-proteraiotita-i-epistrofi-stin-dia-zosis-ekpedefsi

Σε συνέντευξή της στον ANT1, η υπουργός Παιδείας εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφασίστηκε να κλείσουν Γυμνάσια και Λύκεια κατά την διάρκεια του δεύτεροι lockdown, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι υπήρξαν διαφωνίες ανάμεσα στους λοιμωξιολόγους πάνω σε αυτό το θέμα.

Η υπουργός είπε πως από την προσεχή Δευτέρα ξεκινά η τηλεκπαίδευση, με σαφή βελτίωση και στις ανάλογες υποδομές. Δήλωσε μάλιστα ότι έχει δρομολογηθεί η χορήγηση 80.000 φορητών υπολογιστών στα σχολεία προκειμένου να έχουν πρόσβαση και οι μαθητές, οι γονείς των οποίων αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Τόνισε, επίσης, ότι η σύνδεση μπορεί να γίνει και από σταθερά τηλέφωνα ενώ δεν υπάρχει χρέωση από κινητά.

Σύμφωνα με την υπουργό Παιδείας, το κλείσιμο Γυμνασίων και Λυκείων στο lockdown για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού έγινε για δύο λόγους: οι μεγαλύτερες ηλικίες συμμετέχουν στην μεταδοτικότητα και έχουν μεγαλύτερη κοινωνικότητα.

Τέλος, η κυρία Κεραμέως, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις για τις ηλεκτρονικές εκλογές σε μη εργάσιμη ημέρα, προς ανάδειξη των υπηρεσιακών συμβουλίων, σημείωσε πως δεν είναι δυνατόν, εν μέσω, πανδημίας να συγκεντρωθούν 170.000 άνθρωποι στα σχολεία προκειμένου να ψηφίσουν.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

thirteen − eight =