dimos-tourismos

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η δημοτική αρχή, με το οποίο ενημερώνει για την διαδικτυακή συνάντηση που είχε την περασμένη Κυριακή, 21/02, ο δήμαρχος Ευστράτιος Χαρχαλάκης με το Διοικητικό Συμβούλιο του νεοσύστατου Συλλόγου Καταλυμάτων Κυθήρων «CeriGO».

Στην συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της επικοινωνιακής πολιτικής του συλλόγου, καθώς και το πλάνο για τον τουρισμό που έχει καταστρώσει ο Δήμος για το 2021.

Στο Δελτίο Τύπου, επισημαίνεται ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, δίχως να γίνεται η παραμικρή νύξη στο φλέγον θέμα των τελευταίων ημερών, που δεν είναι άλλο, από την  απόφαση της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας για μίσθωση της Σπηλιάς της Χύτρας και το απολογητικό ύφος, μέσω του οποίου ο Δήμος επιχείρησε μέσω ανακοίνωσης να μετριάσει τις αντιδράσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των Τσιριγωτών.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου για την διαδικτυακή συνάντηση της Κυριακής:

Διαδικτυακή συνάντηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου Καταλυμάτων Κυθήρων «CeriGO»

Διαδικτυακή συνάντηση είχε την Κυριακή 21/2/2021 ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης με το Διοικητικό Συμβούλιο του νεοσύστατου Συλλόγου Καταλυμάτων Κυθήρων «CeriGO». Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής κ. Βαγγέλης Λουράντος και ο υπεύθυνος τουριστικής προβολής του Δήμου Κυθήρων Παναγιώτης Γιαννιώτης.

Η Πρόεδρος Δ.Σ. του Συλλόγου κα. Βανέσα Ράϊκου ενημέρωσε τους συμμετέχοντες σχετικά με την πορεία  νομιμοποίησης του συλλόγου, καθώς και για το πλάνο των επικοινωνιακών ενεργειών προβολής που θα ακολουθήσει. Επίσης ζήτησε την συμμετοχή του Συλλόγου στην διαμόρφωση της μελέτης τουριστικής προβολής που εκπονεί ο Δήμος Κυθήρων με την εταιρία Altius, η οποία και έγινε δεκτή.

Κατόπιν ο Δήμαρχος ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. σχετικά με τα έργα υποδομής που εκτελούνται ή θα εκτελεσθούν σύντομα στο νησί τα οποία άπτονται του τουριστικού τομέα, καθώς και για τις ενέργειες προβολής που σχεδιάζει ο Δήμος για το 2021, μέρος των οποίων είναι και η δημιουργία του νέου λογότυπου και των νέων έντυπων του Δήμου Κυθήρων που θα παρουσιαστούν τον επόμενο μήνα. Τόνισε επίσης για ακόμα μία φορά πόσο πολύτιμη είναι η συμμετοχή των επαγγελματιών στην διαμόρφωση του γενικότερου τουριστικού πλάνου του Δήμου αφού ουσιαστικά αυτοί είναι οι πρεσβευτές των Κυθήρων στον επισκέπτη του νησιού, ενώ είναι και οι πρώτοι που δέχονται τα θετικά ή αρνητικά σχόλιά του.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό και συνεργατικό κλίμα το οποίο πιστεύουμε θα διατηρηθεί και στο μέλλον.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

5 × five =