Στηρίζει Μενδώνη ο Μητσοτάκης

«Ένας ατυχής επικοινωνιακός χειρισμός δεν συνιστά λόγο αποπομπής», ανέφερε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών το πρωί της Δευτέρας, 22/02, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, ανέφερε ότι η Λίνα Μενδώνη απολαμβάνει της επιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη και πως «ένας ατυχής επικοινωνιακός χειρισμός δεν συνιστά λόγο αποπομπής».

Όλα αυτά, την στιγμή όπου στους κόλπους του κυβερνώντος κόμματος ενισχύονται οι φωνές – όπως αυτή της Ελίζας Βόζενμπεργκ – που ζητούν την απομάκρυνση της υπουργού Πολιτισμού.

Στο Μαξίμου, από την άλλη, εξετάζουν τις επιλογές του μικρότερου πολιτικού κόστους για τον πρωθυπουργό, αφουγκραζόμενοι την περιρρέουσα ατμόσφαιρα από το timing των εξελίξεων γύρω από την υπόθεση Λιγνάδη.

Στην ενημέρωση, η κα Πελώνη ξεκίνησε λέγοντας πως από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση ενθάρρυνε τα θύματα να βγουν και να μιλήσουν. Δήλωσε ακόμη ότι η κυβέρνηση θα αναλάβει πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση της συγκρότησης κώδικα δεοντολογίας, ενώ ενημέρωσε ότι την Πέμπτη θα διεξαχθεί συζήτηση στη Βουλή, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, για τα ζητήματα της επικαιρότητας και κυρίως για το θέμα της ποιότητας του δημόσιου διαλόγου.

Ερωτηθείσα αρχικά, αν συμφωνεί η κυβέρνηση με την έκφραση της υπουργού Πολιτισμού για τον Δημήτρη Λιγνάδη ότι είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος, η κα Πελώνη είπε ότι η έκφραση αυτή είναι ατυχής κι αυτό θα το κρίνει η δικαιοσύνη

Σε δεύτερη ερώτηση αν υπάρχει ενδεχόμενο αποπομπής της Λίνας Μενδώνη, η κυβερνητική εκπρόσωπος δήλωσε: «Ένας ατυχής επικοινωνιακός χειρισμός δεν συνιστά λόγο αποπομπής. Η κυβέρνηση στηρίζει την κυρία Μενδώνη. Η κυρία Μενδώνη είναι μια καλή υπουργός με σημαντικό έργο στο υπουργείο Πολιτισμού». Σε νέα ερώτηση για το αν η κ. Μενδώνη απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, παρά τις αντιδράσεις του καλλιτεχνικού χώρου, η απάντηση της ήταν κατηγορηματική:«Ναι» είπε.

 

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Σε Δημοπρασία 4 Ακίνητα από το Λιμενικό Ταμείο Κυθήρων

Την αξιοποίηση της περιουσίας του και την αναβάθμιση των...

Ζάκυνθος: 13 παραλίες βραβεύτηκαν με Γαλάζιες Σημαίες

Σημαντική διάκριση για τη Ζάκυνθο, καθώς για ακόμη μία...

Πρωτογενές πλεόνασμα 5,175 δισ. ευρώ στον προϋπολογισμό το α’ τετράμηνο

Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 5,175 δισ. ευρώ καταγράφηκε στον προϋπολογισμό...

Το χρονικό μιας Θεσμικής Αιμομιξίας

Η Σεπτή Κυρία και το Πεπρωμένο της ΥποταγήςΣε αυτή...

Καραμανλής: Η δική μας κυβέρνηση είχε πολυδιάστατη προσέγγιση στην εξωτερική πολιτική

“Η δική μας κυβέρνηση είχε μια πολυδιάστατη προσέγγιση στην...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img