cerigo

Ο τόπος είναι το τοπίο που τον συνθέτει. Και με τον όρο τοπίο, εννοούμε το αμάλγαμα εκείνο του φυσικού περιγράμματος και των ανθρώπων που ζουν και δημιουργούν εντός του. Είναι οι μικρές ή μεγάλες φωνές που μαρτυρούν τις χάρες του και τις διαλαλούν εντός και εκτός αυτού. Με όλους τους τρόπους της ανθρώπινης έκφρασης.

Ένας τέτοιος τρόπος, είναι φυσικά και ο τουρισμός. Και μια τέτοια φωνή εκφέρει ο νεοσύστατος σύλλογος ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων στο νησί των Κυθήρων, CeriGo. Ένα δυναμικό, διαδραστικό κύτταρο, που έχει ως στόχο να προβάλλει τα Κύθηρα στον έξω κόσμο, να τονώσει τους δεσμούς των μελών του και να αφήσει το αποτύπωμά του στα δρώμενα του τόπου με τρόπο εποικοδομητικό και επωφελές για όλους τους Κυθήριους.

Ο σύλλογος είχε μάλιστα την ευκαιρία να συστηθεί στον δήμαρχο Ευστράτιο Χαρχαλάκη, μέσω τηλεσυνάντησης, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 21/02, στην οποία συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της επικοινωνιακής πολιτικής του συλλόγου, καθώς και το πλάνο για τον τουρισμό που έχει καταστρώσει ο Δήμος για το 2021.

Στην συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής κ. Βαγγέλης Λουράντος και ο υπεύθυνος τουριστικής προβολής του Δήμου Κυθήρων, Παναγιώτης Γιαννιώτης, ο σύλλογος είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί πάνω σε θέματα του κλάδου και να ενημερωθεί γύρω από το πλαίσιο που έχει διαμορφώσει ο Δήμος για την προβολή των Κυθήρων.

Στην συνάντηση, έγινε αναφορά και στα θέματα των ημερών, που αφορούν στην εκμίσθωση των παραλιών και της Σπηλιάς της Χύτρας από την Επιτροπή Εγχωρίου, στα οποία, σύμφωνα με την ανάρτηση του συλλόγου, ο Δήμος δεν θέλησε επί του παρόντος να επεκταθεί, καθώς θεωρεί πως κάλυψε μέσω του δελτίου τύπου που κυκλοφόρησε. Θέματα τα οποία ο σύλλογος θα θίξει στην επόμενη διαδικτυακή συνάντηση με την ΕΕΠΚΑ.

Σε κάθε περίπτωση, ο CeriGo εισέρχεται δυναμικά στα πράγματα και υπόσχεται μέσω δράσεων και παρεμβάσεων, ότι θα παραμείνει αφοσιωμένος στο κοινό καλό, επ’ ωφελεία του τόπου και των ανθρώπων του.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

five × 4 =