At least 8 dead and many injured at a music festival in Texas

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί τραυματίσθηκαν ποδοπατημένοι από το πλήθος κατά την εναρκτήρια βραδιά του μουσικού φεστιβάλ Astroworld χθες, Παρασκευή, στο Χιούστον, δήλωσαν αξιωματούχοι και έκαναν γνωστό μέσα ενημέρωσης. Ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Χιούστον Σάμιουελ Πένια επιβεβαίωσε τον αριθμό των νεκρών στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε τις πρώτες πρωινές ώρες (τοπική ώρα) έξω από το πάρκο NRG.

Το ποδοπάτημα συνέβη γύρω στις 9 ή 9:15 μ.μ., όταν το πλήθος άρχισε να συνωθείται προς το μπροστινό μέρος της σκηνής, μετέδωσε το κανάλι KHOU 11 News Houston που συνεργάζεται με το δίκτυο ABC News. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετέφερε σε νοσοκομεία 17 τραυματίες, μετέδωσε το κανάλι, προσθέτοντας ότι 11 απ’ αυτούς μεταφέρθηκαν με καρδιακή ανακοπή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Houston Chronicle, η κίνηση του πλήθους έγινε στη διάρκεια εμφάνισης του ράπερ Τράβις Σκοτ. Ένα πλήθος 50.000 ανθρώπων είχε συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει τη διήμερη εκδήλωση, πρόσθεσε η εφημερίδα. Η δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ ματαιώθηκε.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Εθνική Τράπεζα: Κέρδη μετά φόρων στα 344 εκατ. ευρώ το Α’ τρίμηνο 2026

Κέρδη μετά φόρων σε επίπεδο Ομίλου στα 344 εκατ....

Θλίψη στα Κύθηρα: Έφυγε από τη ζωή η Σταυρούλα Μπαμπούνη

Φτωχότερη είναι από σήμερα η τοπική κοινωνία των Κυθήρων,...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img