The Countess of Wessex sets the record straight for Harry and Meghan

Η κόμισσα του Ουέσεξ, Σόφι (Sophie Wessex) and πρίγκιπας Εδουάρδος (Prince Edward) -τέταρτο παιδί της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ and of πρίγκιπα Φίλιππου– παίρνουν θέση για τη στάση του πρίγκιπα Χάρι and of Meghan Markle.

Η κόμισσα, αποκαλύπτει ότι είχε μια «μακρά συνομιλία» με τον πρίγκιπα Χάρη στην κηδεία του παππού του, Φίλιππου. Είπε χαρακτηριστικά ότι «εξακολουθούν να είναι οικογένεια ανεξάρτητα από το τι συνέβη», μετά από την αποκαλυπτική συνέντευξη του Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Μιλώντας στην πρώτη δημόσια συνέντευξή του, το ζευγάρι μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, η Σόφι είπε στη «The Telegraph»: «Είμαστε ακόμα οικογένεια ανεξάρτητα τί συμβαίνει… θα είμαστε για πάντα».

Και, όταν ερωτήθηκαν σχετικά με τη συνέντευξη του Χάρι στην Όπρα, ο πρίγκιπας Εδουάρδος απάντησε αυθόρμητα: «Ποια Όπρα;». Ενώ η κόμισσα πρόσθεσε: «Ναι η συνέντευξη, τι;».

Το ζευγάρι έχει αναλάβει τώρα πιο ενεργό ρόλο στη βασιλική οικογένεια, αφού ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παραιτήθηκαν από τα βασιλικά καθήκοντά τους.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Blues, Rock & Soul βραδιά με τους “Pair of Sneakers” στο Astikon

Μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία υπόσχεται το συγκρότημα Pair of...

Άλιμος: Ανοιχτή διαβούλευση για το μέλλον του Πνευματικού Κέντρου Κυθηρίων

Σε δημόσια ενημέρωση καλεί τους κατοίκους ο Δήμος Αλίμου...

Ο επιτυχημένος ετήσιος χορός της Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιώς – Αθηνών

Το Σάββατο 7 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο...

Διακήρυξη Δημοπρασίας για την Εκμίσθωση Παραλιών στα Κύθηρα (2026-2028)

Σύμφωνα με τη νέα διακήρυξη που εξέδωσε η Επιτροπή...

Κρήτη: Δραματική μείωση της παραγωγής ελαιολάδου – Σχεδόν 90% κάτω στο Β. Ηράκλειο

Σοκ προκαλούν οι αριθμοί φέτος για την παραγωγή ελαιολάδου στην Κρήτη,...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img