Η κόμισσα του Ουέσεξ βάζει τα πράγματα στη θέση τους για Χάρι-Μέγκαν

Η κόμισσα του Ουέσεξ, Σόφι (Sophie Wessex) και ο πρίγκιπας Εδουάρδος (Prince Edward) -τέταρτο παιδί της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και του πρίγκιπα Φίλιππου– παίρνουν θέση για τη στάση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Η κόμισσα, αποκαλύπτει ότι είχε μια «μακρά συνομιλία» με τον πρίγκιπα Χάρη στην κηδεία του παππού του, Φίλιππου. Είπε χαρακτηριστικά ότι «εξακολουθούν να είναι οικογένεια ανεξάρτητα από το τι συνέβη», μετά από την αποκαλυπτική συνέντευξη του Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Μιλώντας στην πρώτη δημόσια συνέντευξή του, το ζευγάρι μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, η Σόφι είπε στη «The Telegraph»: «Είμαστε ακόμα οικογένεια ανεξάρτητα τί συμβαίνει… θα είμαστε για πάντα».

Και, όταν ερωτήθηκαν σχετικά με τη συνέντευξη του Χάρι στην Όπρα, ο πρίγκιπας Εδουάρδος απάντησε αυθόρμητα: «Ποια Όπρα;». Ενώ η κόμισσα πρόσθεσε: «Ναι η συνέντευξη, τι;».

Το ζευγάρι έχει αναλάβει τώρα πιο ενεργό ρόλο στη βασιλική οικογένεια, αφού ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παραιτήθηκαν από τα βασιλικά καθήκοντά τους.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Πέθανε ο πρώην υπουργός Γιώργος Σουφλιάς

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο πρώην υπουργός των...

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Ανοικτή δράση και εθελοντικός καθαρισμός στην «Κακή Λαγκάδα» με δωρεάν μετακίνηση

Στο πλαίσιο του πανελλαδικού εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος,...

Η Κίνηση Πολιτών Κυθήρων-Dynamo Kythira για το Λεωνίδα Κοντόζη

Μας έκανε την τιμή να μας αποκαλεί συναγωνιστές. Αυτός...

Κηδεία Λεωνίδα Κοντόζη

Ανακοινώνεται ότι η εξόδιος ακολουθία του εκλεκτού συμπατριώτη μας...

Το Ωδείο «Αναγέννηση» Κυθήρων παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Πινόκιο»

Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τους μικρούς και μεγάλους φίλους...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img