Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη συνεχίζει τις ζωντανές της εμφανίσεις, μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού «Μήπως έχεις φωτιά;» που της έγραψε ο Σπύρος Γραμμένος και μας προσκαλεί την Κυριακή 3 Απριλίου στη μουσική σκηνή «Σφίγγα». Παράλληλα θα μας παρουσιάσει και το επερχόμενο single της που φέρει το όνομα της και είναι μια νέα σύγχρονη και δυναμική εκδοχή του γνωστού παραδοσιακού «Ζαχαρούλα» που θα σας καταπλήξει.

Παρέα με τους ταλαντούχους και καταξιωμένους μουσικούς της υπόσχονται να μας χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά με μουσικές και τραγούδια δικά της, αλλά και γνωστά και αγαπημένα που θα μας ξεσηκώσουν και θα μας ταξιδέψουν σε τόπους μακρινούς και σε ιστορίες ονειρεμένες.

Παίζουν οι μουσικοί Δίσκος Γιάννης (κλαρίνο και σαξόφωνο), Χρήστος Κουμούσης (πιάνο, πλήκτρα και ενορχηστρώσεις), Γιώργος Ντινάκος (κιθάρες και μπουζούκι) και Δρόσος Σκυλλάς (κρουστά).

Λίγα λόγια για τη Ζαχαρούλα Κληματσάκη

Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά. Έχει σπουδάσει υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Βεάκη και έχει συνεργαστεί με πολύ αξιόλογους σκηνοθέτες (Ανατόλι Βασίλιεφ, Βασίλης Νικολαΐδης, Ηλίας Καρελλάς κ.ά.) σε σημαντικούς χώρους (Μικρό και Μεγάλο Θέατρο Επιδαύρου, Ηρώδειο, Μέγαρο Μουσικής κ.α.).

Παράλληλα, έχει σπουδάσει πιάνο και σαξόφωνο ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής κλασικού και σύγχρονου τραγουδιού με καταξιωμένους δασκάλους (Έλλη Πασπαλά, Τζούλη Μασσίνο, Πάνος Δήμας κ.α).

Έχει παρουσιάσει δικές της μουσικές παραστάσεις σε διάφορους χώρους της Αθήνας (Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Τριανόν, Ίλιον Plus, Passport, Σφίγγα, Holywood Stage, Ιανό κλπ) καθώς και σε φεστιβάλ στην υπόλοιπη Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8 − four =