Ζαχαρίας Σουρής

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κυθήρων – Αντικυθήρων, κ. Ζαχαρίας Σουρής με αφορμή τα όσα δήλωσε η Γυμνασιάρχις κα Σταυρούλα Φατσέα,   έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η κα Φατσέα για να πετύχει την εκλογή της στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας δεν διστάζει να εμπλέξει στην προεκλογική διαδικασία τον ευαίσθητο και ευάλωτο χώρο της Παιδείας.  Ανασύρει από το παρελθόν εικόνες καταστροφής και εγκατάλειψης του κτιρίου του Γυμνασίου μας προσπαθώντας να επηρεάσει με κουτοπονηριές παλαιούς μαθητές του Γυμνασίου για να την ψηφίσουν.

Η κα Φατσέα χωρίς κανένα δισταγμό και χωρίς ντροπή προσπαθεί να παρουσιάσει μια εικόνα ψεύτικη για το δήθεν φωτεινό σήμερα του κ. Χαρχαλάκη.  Χωρίς να θέλω να αξιολογήσω τις αναφορές που η κα Φατσέα παρουσιάζει, αναρωτιέμαι αλήθεια πού θα σταματήσει ο κατήφορος που έχει πάρει; Πόσο ακόμα θα χρησιμοποιεί τον ευαίσθητο χώρο της Παιδείας και των μαθητών για να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες της;

Είναι φανερό ότι η κα Φατσέα δεν στοχεύει στη βελτίωση των κτιριακών υποδομών του Γυμνασίου, αλλά χρησιμοποιώντας  «φτηνιάρικα μέσα» προσπαθεί να παρασύρει και να συσκοτίσει όσους πιο πολλούς μπορεί για να κρύψει και την ανεπάρκεια του κ. Χαρχαλάκη και στον τομέα της Παιδείας. Η συμπεριφορά της κας Φατσέα είναι τουλάχιστον ανεπίτρεπτη και σίγουρα κατακριτέα. Εάν θέλει να χρησιμοποιεί τη θέση της Γυμνασιάρχου για τις πολιτικές επιδιώξεις  και τις σκοπιμότητές της ας βγει ευθέως να μας το πει κι όχι να κρύβεται πίσω από δήθεν θαύματα του κ. Χαρχαλάκη.

Δηλώνω κατηγορηματικά και με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους μαθητές και στις οικογένειες του τόπου μας  ότι ούτε θα ακολουθήσουμε την κα Φατσέα στον ολισθηρό κατήφορο που έχει επιλέξει ούτε θα μιμηθούμε τον τρόπο με τον οποίο ασκεί τα καθήκοντά της ως Γυμνασιάρχης. Αντίθετα θα περιφρουρήσουμε την ηρεμία της μαθητικής κοινότητας αφήνοντας έξω από την εκλογική αντιπαράθεση τον ιερό χώρο της Παιδείας.

Όσο κι αν προσπαθεί η κα Φατσέα να ωραιοποιήσει μια κατάσταση και να καλύψει τις καθυστερήσεις και τις προχειρότητες του κ. Χαρχαλάκη στα σχολικά μας κτίρια, δεν θα το πετύχει.Το λεκτικό φωτομοντάζ δεν πείθει. Γονείς και μαθητές βλέπουν και κρίνουν. Και με την ψήφο τους θα στείλουν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας τόσο τον κ. Χαρχαλάκη όσο και την κα Φατσέα».

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two × 1 =