imagivent

Με μεγάλη χαρά η Kappagram ανακοινώνει την ολοκλήρωση της κατασκευής του ιστότοπου Imagivent της Ελίζας Μπακοπούλου και της συνεργάτιδάς της Έλενας Μαλίσσου. Η Imagivent παρέχει υπηρεσίες διοργάνωσης γάμου, βάπτισης και κοινωνικών εκδηλώσεων. Η Ελίζα και η Έλενα έχουν σταθερή επιτυχημένη παρουσία στα Κύθηρα διοργανώνοντας κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώ παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε όλη την Ελλάδα.

Μπορείτε να δείτε τον ιστότοπο εδώ: https://imagivent.gr/

Θέλετε και εσείς έναν ιστότοπο για να έχετε μια επιτυχημένη επιχειρηματική δρατηριότητα; Επικοινωνήστε με την Kappagram!

KAPPAGRAM Web Media

Λιβάδι, Κύθηρα 80100
Email: info@kappagram.com
Phone: +30 6973 235398

Διαβάστε το προφίλ των κοριτσιών και της επιτυχημένης τους δραστηριότητας:

Το Φαντάστηκες;

Με καταγωγή από τα πανέμορφα Κύθηρα, σπουδές σε οικονομικά, management, γαστρονομία, διακόσμηση και ψυχολογία, ειδικότητα στους θεματικούς γάμους κι έχοντας εμπειρία χρόνων με πλούσιο δίκτυο συνεργατών σε Αθήνα και Κύθηρα, η Ελίζα και η Έλενα είναι το αχτύπητο δίδυμο που θα οργανώσει για εσάς αυτό ακριβώς που έχετε ονειρευτεί.

«Στόχος μας, κάθε φορά, είναι να λειτουργούμε σα να δουλεύουμε για αγαπημένους μας φίλους. Σα να παντρεύουμε την παιδική μας φίλη, να βαφτίζουμε το παιδί του συναδέλφου μας, να γιορτάζουμε τις μοναδικές στιγμές μοναδικών ανθρώπων. Πάντα με επαγγελματισμό, συνέπεια και μεράκι, θέλουμε κάθε εκδήλωση που αναλαμβάνουμε να είναι για όλους μας ξεχωριστή».

Η Imagivent είναι εδώ για εσάς ώστε να δημιουργήσουμε μαζί την πιο μοναδική εκδήλωση των ονείρων σας.

Το φαντάζεσαι;

Μοιράσου το μαζί μας και ζήστο!

Ελίζα & Έλενα

imagivent

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

five × three =