therino-cinema

Σειρά στο άνοιγμα προς την κανονικότητα, παίρνουν σήμερα, Παρασκευή, 21/05, τα θερινά σινεμά, στα οποία η λειτουργία θα επιτραπεί με ανώτατο όριο χωρητικότητας το 75%. Ακολουθούν στις 24 Μαΐου, τα ΟΠΑΠ PLAY, ενώ στις 28 του μηνός επιστρέφουν τα θεάματα και οι συναυλίες σε υπαίθριο χώρο με πληρότητα 50%.

Την ίδια ώρα, σε ισχύ βρίσκονται μέτρα τα οποία δεν θυμίζουν lockdown καθορίζουν όμως σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά μας, όπως η χρήση μάσκας σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους (εκτός από την εστίαση) και η απαγόρευση κυκλοφορίας η οποία ξεκινά στις 00:20.

Να υπενθυμίσουμε, ότι στις 31 Μαΐου ανεβάζουν ρολά και τα γυμναστήρια, με το ακριβές πλαίσιο λειτουργίας τους να μην έχει ακόμα καθοριστεί.

Τέλος, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επιστήμονες αναμένεται να ανάψουν τις επόμενες μέρες το πράσινο φως ώστε να επιτραπεί η μουσική στους χώρους εστίασης από τις αρχές Ιουνίου, ενώ εξετάζεται σοβαρά να ικανοποιηθεί η επιθυμία του υπουργείου Ανάπτυξης για αύξηση του ορίου παρευρισκομένων σε γάμους σε πέραν των 100, από τις αρχές Ιουνίου, όταν και θα τελούνται εκ νέου.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

twelve + six =