geobukan-tour-training

Ξεκινάει σήμερα, 28 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή, 31 του μηνός, το “7ο Λεύκαρος Tour and Training Martial Arts”. Είναι η 5η φορά που η συγκεκριμένη δραστηριότητα επισκέπτεται το νησί μας και το ενδιαφέρον από ντόπιους και επισκέπτες “χτυπάει κόκκινο”!

Για 4 ημέρες στα ομορφότερα σημεία του νησιού “στήνουμε” το τατάμι μας και κάνουμε μοναδικά ξεχωριστές προπονήσεις με φόντο τις ομορφιές των Κυθήρων

Για το γεγονός, είχε μιλήσει στο Kythera.News τον Μάιο, ο εμπνευστής του event, γνωστός μετρ των πολεμικών τεχνών, Ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική Ομάδα Jiu Jitsu και ιδρυτής του αθλητικού συλλόγου “Α.Σ. ΛΕΥΚΑΡΟΣ ΒΟΥΛΑΣ” καθώς και της Geobukan Budo Academy, Γιώργος Ζαντιώτης.

Διοργάνωση: Α.Σ. Λεύκαρος και Πολιτιστικός Συλλόγος Αγίας Πελαγίας. Συντονιστής: Γιώργος Ζαντιώτης ομοσπονδιακός προπονητής JuJitsu

Τι είναι το Tour and Training Martial Arts – Τι περιλαμβάνει

Πρόκειται για ένα αθλοτουριστικό πρόγραμμα γνωριμίας με τον κόσμο των πολεμικών τεχνών. Περιλαμβάνει σεμινάρια και live μαθήματα αυτοάμυνας για μικρούς και μεγάλους, υπό την καθοδήγηση Ελλήνων και ξένων εισηγητών και προπονητών. Καλύπτει, δε, ένα ευρύ φάσμα πολεμικών τεχνών (Ju Jitsu, BJJ, Judo, karate, MMA, πάλη, Aikido) και ολιστικών συστημάτων διαχείρισης και προσέγγισης της ζωής (γιόγκα).

Το πρόγραμμα της Παρασκευής στα Κύθηρα

Η Παρασκευή ξεκινάει στον περίφημο καταρράκτη της Φόνισσας, στον Μυλοπόταμο στις 10:30 το πρωί. Ακολουθούν τα Μυρτίδια, η Χώρα και το πρόγραμμα κλείνει στις 19:30 το βράδυ, στον μώλο της Αγίας Πελαγίας, όπου θα απευθύνει χαιρετισμό η πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, Άντζελα Γκερέκου. Η εκδήλωση της Αγίας Πελαγίας περιλαμβάνει διαδραστική προπόνηση, ανοιχτή στο κοινό (ναι μπορεί να συμμετέχει το κοινό σε χαλαρό σεμινάριο αυτοάμυνας) καθώς και η μεγάλη επίδειξη Αυτοάμυνας και JuJitsu από τους συμμετέχοντες και τα μέλη της Εθνικής ομάδας JuJitsu.

Να υπενθυμίσουμε ότι το «7ο Λεύκαρος Tour and Training Martial Arts» τελεί υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ., του Δήμου Κυθήρων και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ju Jitsu, ενώ περιλαμβάνεται στο καλεντάρι των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Κυθήρων για το καλοκαίρι 2022.

dimos-politistikes-ekdiloseis2022

 

 

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

15 − 12 =