geobukan-tour-training

Για τρεις μέρες, μεταξύ 28 και 31 Ιουλίου, τα Κύθηρα θα δονούνται στους ρυθμούς των πολεμικών τεχνών. Ο διακεκριμένος δάσκαλος πολεμικών τεχνών, με καταγωγή από τα Κύθηρα, Γιώργος Ζαντιώτης, φέρνει για 5η φορά στο νησί την εμπειρία του «Geobukan Tour & Training Martial Arts». Ju Jitsu, BJJ, Judo, karate, MMA, πάλη, Aikido, yoga και πολλά άλλα μας συστήνονται στο τσιριγώτικο τατάμι και υπό την καθοδήγηση Ελλήνων και ξένων προπονητών και εισηγητών.

Ένα αθλοτουριστικό πρόγραμμα προπόνησης και μαθημάτων αυτοάμυνας για μικρούς και μεγάλους, μονίμους κατοίκους και επισκέπτες, με φόντο τα ωραιότερα μέρη του νησιού και με μοναδικό προαπαιτούμενο την ανάγκη να σηκωθούμε από τον καναπέ και να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα το σώμα μας. Και μέσω αυτού, το πνεύμα και όλο μας το Είναι.

Ο Γιώργος Ζαντιώτης είναι ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ομάδας στο Ju Jitsu & Krav Maga Expert 1 και Εκπαιδευτής Αυτοάμυνας – Πολεμικών Τεχνών στον Αθλητικό Όμιλο Μαρκοπούλου (Α.Ο.Μ.), διατηρεί σχολή στη Βάρη και συνεργάζεται, μεταξύ άλλων, με τα εκπαιδευτήρια Γείτονα, ενώ ασχολείται με το άθλημα του Ju Jitsu επί 40 χρόνια.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

18 + 11 =