Το «Scream» επιστρέφει με την πέμπτη ταινία του franchise τρόμου και τους φίλους της σειράς να απολαμβάνουν μια πρώτη γεύση από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε.

Πρωταγωνιστούν και πάλι οι Ντέιβιντ Αρκέτ, Νεβ Κάμπελ, Κόρτνεϊ Κοξ, όπως στο «Scream» που προβλήθηκε το 1996, μαζί με ένα νέο καστ ηθοποιών, τους Μελίσα Μπαρέρα, Τζένα Ορτέγα και Τζακ Κουέιντ.

Στο τρέιλερ βλέπουμε τη Τζένα Ορτέγα να έρχεται αντιμέτωπη μέσα στο σπίτι της με τον μανιακό δολοφόνο, Ghostface. Οι σκηνοθέτες Ματ Μπελίνι- Όλπιν και Τάιλερ Ζιλέτ αποτίουν φόρο τιμής στην εμβληματική σκηνή του «Scream» του 1996, σε σκηνοθεσία Γουές Κρέιβεν, με πρωταγωνίστρια την Ντρου Μπάριμορ.

Σε συνέντευξή της στην Τζέιμι Λι Κέρτις το 2020 για το περιοδικό Variety, η Νεβ Κάμπελ αποκάλυψε ότι «τρόμαζε» να υποδυθεί την Σίντνεϊ Πρέσκοτ για πέμπτη φορά, με το γεμάτο πάθος γράμμα των Ματ Μπελίνι- Όλπιν και Τάιλερ Ζιλέτ να της αλλάζουν τελικά γνώμη.

Η Νεβ Κάμπελ, σχολιάζοντας την συμμετοχή της στο νέο «Scream» είπε ότι «Ο Ματ και ο Τάιλερ έγιναν σκηνοθέτες εξαιτίας του Γουές Κρέιβεν και θέλουν με την σειρά τους να τιμήσουν τον μέντορά τους. Παρακολούθησα μια από τις ταινίες τους και ήταν εξαιρετική. Σκέφτηκα λοιπόν, γιατί όχι. Μπορώ να προσφέρω και θα το απολαύσω».

Για τον Τάιλερ Ζιλέτ, η συμμετοχή των Ντέιβιντ Αρκέτ, Νεβ Κάμπελ και Κόρτνεϊ Κοξ ήταν αδιαπραγμάτευτη παρά τα 25 χρόνια που έχουν περάσει από την προβολή του πρώτου «Scream».

«Η ταινία χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν πραγματικότητα και υπήρχε μεγάλο άγχος μέχρι να οριστικοποιηθεί η συμμετοχή τους». Όσο για το τελικό αποτέλεσμα, σχολίασε πως «Δεν θα μπορούσαμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο όλοι αφοσιώθηκαν στα γυρίσματα. Εγιναν μια πραγματική οικογένεια με μοναδικό στόχο το καλύτερο τελικό αποτέλεσμα».

Το «Scream» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 14 Ιανουαρίου του 2022.

Σχολιάστε!