Ομπάμα, ο φιλόμουσος. Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του αυτοβιογραφικού βιβλίου «A Promised Land», ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ κοινοποίησε την λίστα αναπαραγωγής των αγαπημένων του ακουσμάτων από την εποχή που ήταν ένοικος του Λευκού Οίκου.

«Η μουσική έπαιζε πάντα σημαντικό ρόλο σε όλη μου τη ζωή και αυτό ίσχυε και κατά τη διάρκεια της προεδρίας μου», έγραψε ο Μπαράκ Ομπάμα σε ανάρτησή του στο Facebook μαζί με ένα στιγμιότυπο οθόνης της playlist.

Η λίστα Ομπάμα με 20 τραγούδια περιλαμβάνει μια εκλεκτική γκάμα διαφόρων μουσικών ειδών και εποχών, από το «Lose Yourself» του Eminem έως το «The Thrill Is Gone» του B.B. King και το «Rhiannon» των Fleetwood Mac.

Στην ίδια ανάρτηση στο Facebook, ο Ομπάμα περιέγραψε μερικές από τις συναντήσεις του με τους καλλιτέχνες τα τραγούδια των οποίων συμπεριέλαβε στη λίστα αναπαραγωγής του Λευκού Οίκου. «Ενώ έλεγχα τις σημειώσεις μου πριν από τις συνομιλίες, άκουγα το “My 1st Song” του Jay-Z ή το “Luck Be a Lady” του Φρανκ Σινάτρα. Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στον Λευκό Οίκο, η Μισέλ και εγώ προσκαλέσαμε καλλιτέχνες όπως ο Στίβι Γουόντερ και η Γκλόρια Εστέφαν για να διεξάγουν απογευματινά σεμινάρια με νέους πριν από βραδινές μουσικές παραστάσεις στην Ανατολική Αίθουσα σημειώνει ο Μπαράκ Ομπάμα.

«Και υπήρχαν όλα τα είδη των παραστάσεων που θα θυμάμαι για πάντα – όπως η Beyoncé που ερμήνευσε το “At Last” για τον πρώτο μας χορό στην τελετή ορκωμοσίας, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ που έκανε σερενάτα στη Μισέλ στην Ανατολική Αίθουσα με το “Michelle”… Έτσι, προς τιμήν του βιβλίου μου που θα κυκλοφορήσει αύριο, σκέφτηκα να δημιουργήσω μια λίστα αναπαραγωγής με μερικά από αυτά τα τραγούδια. Ελπίζω να το απολαύσετε».

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ συμπεριέλαβε στην αγαπημένη του λίστα, Μπομπ Ντίλαν (The Times They Are A-Changin’), Sade (Cherish the Day), Beyonce (Halo), Μπρους Σπρίνγκστιν (The Rising) U2 (Beautiful Day).

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

5 × 1 =