Το Kythera.News υποδέχεται, σήμερα, την Τάνια Μπαταλαμά. Η καταξιωμένη ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία, μας μιλάει για την σεξουαλικότητα στην εποχή των «σεξουαλικών αντιφάσεων», το σεξ ως ταμπού, την ομοφυλοφιλία και την ανάγκη καλύτερα στοχευμένης σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.

Στο σημερινό βίντεο, με την βοήθεια της εξαίρετης επιστήμονος, εξερευνούμε το σεξ ως πτυχή της αισθαντικής μας ταυτότητας, μαθαίνουμε τί είναι «στόχος επίδοσης» και πώς ο εθισμός στο πορνό τον επιβάλλει, ενίοτε, ως αυτοσκοπό, κατανοούμε γιατί η «καλοήθης αμέλεια» εντός του γάμου μπορεί να οδηγήσει την ερωτική ζωή σε φθίνουσα πορεία και προσεγγίζουμε το ευαίσθητο θέμα των γυναικοκτονιών μέσα από το πρίσμα του κινήματος #MeToo και του εγκλεισμού στα χρόνια της πανδημίας.

Γνωρίζουμε, παράλληλα, μια νέα γυναίκα, άψογη επαγγελματία, πλήρως συνειδητοποιημένη και άριστα καταρτισμένη, μια εξαίρετη επιστήμονα, που δεν παύει, όπως όλοι μας, να αναζητά τις ισορροπίες στην ζωή μέσα από την συγκατάβαση, τη μητρότητα και την διαρκή προσπάθεια αυτοβελτίωσης.

Το Kythera.News θα συνεχίσει να προβάλλει την δουλειά της κας Μπαταλαμά, όπως αυτή κοινοποιείται στο κανάλι της στο YouTube, με πλήρη συναίσθηση του ανθρωποκεντρικού ρόλου της, που τόσο ανάγκη έχουμε ως οντότητες και ως κοινωνία, για αυτογνωσία, ισορροπία και διαρκή βελτίωση της εξελικτικής μας πορείας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

1 × 3 =