Εφαρμόζονται σε όλες τις κουλτούρες τα φιλιά στο στόμα; Ποια είναι η αξία και ο ρόλος του φιλιού στην ερωτική ζωή των ανθρώπων; Γιατί φιλιούνται οι άνθρωποι και πώς ξεχωρίζουμε την ποιότητα στο φιλί;

Παραθέτοντας την επιστημονική γνώση με γνώμονα έρευνες στο συγκεκριμένο θέμα, η ψυχολόγος Τάνια Μπαταλαμά αναλύει την δυναμική του φιλιού, με βάση το είδος της σχέσης, τα αισθήματα που προκαλεί και την σημειολογία που ενεργοποιεί στο θυμικό.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

thirteen − three =