Στο Youtube ανέβηκε πριν λίγες ώρες ένα νέο τραγούδι του Θοδωρή Μαυρογιώργη, σε δική του μουσική και στίχους Ειρήνης Τσαγκαράκη. Ο κυθηραϊκής καταγωγής καλλιτέχνης ερμηνεύει το τραγούδι το οποίο μπορείτε να βρείτε σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://thodorismavrogiorgis.lnk.to/SupermanID 

Το τραγούδι Superman, όπως μας πληροφορεί το δελτίο τύπου, θα μπει σε δίσκο που ετοιμάζεται με την επιμέλεια του Χρήστου Παπαμιχάλη, ραδιοφωνικού παραγωγού του Αθήνα 9.84 (Σε σταθμούς και σε ηχεία, καθημερινά 22.00 – 24.00)

Εγγραφείτε στο κανάλι του Θοδωρή Μαυρογιώργη στο YouTube:
https://www.youtube.com/channel/UCw8H2LO3TSoMRlSINzTgxTg/featured?sub_confirmation=1

Το Δελτίο Τύπου

Είμαστε όλοι παιδιά. Παιδιά στα μάτια των γονιών παραμένουμε. Μια ζωή. Είμαστε όλοι παιδιά και γονείς και φίλοι, είμαστε άνθρωποι που ζούμε και με τους φόβους μας. Και κάποιους μαθαίνουμε να τους πολεμάμε και κάποιους τους νικάμε και άλλους όχι.

Σε αυτήν την ιστορία ο Superman μάλλον δεν νικάει στο τέλος. Σε αυτήν την ιστορία μάλλον δε νικάει ούτε ο Ζορό στο τέλος. Σε αυτήν την ιστορία όλοι έχουν νικήσει μέχρι να φτάσουν ως εκεί, οπότε το τέλος δεν έχει και τόση σημασία πια.

Ο Superman είναι ένα τραγούδι που μιλάει για την απώλεια. Και την μνήμη. Και την απώλεια της μνήμης. O Superman είναι ένα τραγούδι που θα μπει σε έναν δίσκο που ετοιμάζεται εδώ και έναν χρόνο. Είναι ένας δίσκος που στην ουσία είναι δύο δίσκοι που θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα. Στον έναν ο Θοδωρής Μαυρογιώργης συνεργάζεται με τον Κύριο Κ στην παραγωγή του και στον άλλο με τον Παντελή Νικηφόρο. Ο κάθε ένας ζει μέσα στο δικό του ηχητικό σύμπαν, και αν με τα δύο προηγούμενα singles είχαμε μπει μέσα στο ηχητικό σύμπαν του πρώτου δίσκου, με τον Superman μπαίνουμε στον δεύτερο. Και όλα θα γίνουν ένα προς το τέλος αυτής της χρονιάς.

O Superman είναι ένα τραγούδι που από την μία για πρώτη φορά ο Θοδωρής Μαυρογιώργης βάζει την μουσική και μία νέα στιχουργός με ένα μέχρι τώρα δισκογραφημένο τραγούδι βάζει τους στίχους και την ιστορία και την απώλεια. Η Ειρήνη Τσαγκαράκη πιάνει ένα θέμα από αυτά που δε θέλουμε να κάνουμε ότι υπάρχουν, πιάνει έναν φόβο από αυτούς που βάζουμε στην άκρη και τον κοιτάει στα μάτια. Και ο Θοδωρής Μαυρογιώργης τον κάνει τραγούδι με την δική του μελωδία και την δική του ευαισθησία και την δική του φωνή. Και αυτό δεν είναι τόσο εύκολο, γιατί στους φόβους δεν βάζεις εύκολα φωνή.
Στο τέλος είμαστε πάντα όλοι παιδιά. Και οι γονείς, οι φίλοι, οι ήρωες της ζωής μας είναι ο Superman. Κι εμείς οι μικροί Ζορό.

Χρήστος Παπαμιχάλης – Θοδωρής Μαυρογιώργης

Θοδωρής Μαυρογιώργης – Superman

Μουσική: Θοδωρής Μαυρογιώργης
Στίχοι: Ειρήνη Τσαγκαράκη
Ενορχήστρωση: Διονύσης Μόρφης
Παραγωγή: Παντελή Νικηφόρος – Θοδωρής Μαυρογιώργης
Μίξη: Παντελής Νικηφόρος
Mastering: Νίκος Λάβδας στο Kiwi Studio
Τύμπανα: Χάρης Παρασκευάς
Κιθάρα: Διονύσης Μόρφης
Πλήκτρα: Κώστας Κωστίδης
Μπάσο: Παντελής Νικηφόρος

Έπαιξαν:
Anouk Arra, Λίνα Τζιάτα, Γιώργος Μαρτίνος, Μαριέττα Σπηλιοπούλου, Σταμάτης Λεόντιος, Κατερίνα Κουτσονίκου, Λυδία Σιδέρη, Χρήστος Θωμαϊδης, Κώστας Λουκόπουλος, Idra Kayne, Γιάννης Χόρτης, Αννίτα Βακάλη, Χριστίνα Χατζηζαχαρίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

3 − three =