Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση βιασμού μίας ανήλικης από ιερέα. Ο ιερέας συνελήφθη χτες, Πέμπτη στην περιοχή της Ηλιούπολης όπου και λειτουργεί μετά από καταγγελία των γονιών της ανήλικης και την εξέταση του κοριτσιού από ιατροδικαστή.

Οπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 36χρονος φέρεται να διέπραττε τα αδικήματα, για τα οποία κατηγορείται, σε βάρος της ανήλικης, που είναι 16 ετών, σήμερα, το πρώτο εξάμηνο του 2020. Η κοπέλα ενημέρωσε πρόσφατα τους γονείς της, οι οποίοι κατήγγειλαν τον ιερέα στην ΕΛΑΣ.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Συνελήφθη χθες (20-1-2022) το απόγευμα, δυνάμει εντάλματος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατηγορείται ότι σε παρελθόντα χρόνο, διέπραξε τα προαναφερόμενα αδικήματα σε βάρος ανήλικης.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Σε βάρος του ημεδαπού εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

three × three =