sok-deos

Για ακόμα μια φορά η ΔΕΗ προχώρησε σχεδόν στα κρυφά (με αναφορά μόνο στον ιστότοπό της) σε αύξηση χρεώσεων στα τιμολόγια σταθερής χρέωσης. Μάλιστα η αύξηση είναι πολύ υψηλή, καθώς υπερδιπλασιάζονται οι χρεώσεις ενέργειας για τις κιλοβατώρες κατά τη διάρκεια της μέρας, ενώ σχεδόν τριπλασιάζονται οι χρεώσεις τη νύχτα, για όσους πελάτες της ΔΕΗ έχουν νυχτερινό μετρητή.

dei-xreoseis-aygoustos22

Συγκεκριμένα, για όσους κάνουν συμβόλαιο σταθερής χρέωσης με τη ΔΕΗ από την 1η Αυγούστου και μετά, η χρέωση εκτοξεύεται από 0,245 ευρώ /kWh, σε 0,561 ευρώ /kWh. Για το νυχτερινό, η χρέωση διαμορφώνεται πλέον σε 0,485 ευρώ /kWh από 0,180 ευρώ /kWh.

Επιπλέον, τα μέτρα μείωσης της κατανάλωσης που σχεδιάζει η κυβέρνηση, στην κατεύθυνση της απόφασης της Κομισιόν, πλήττουν ευθέως τα λαϊκά νοικοκυριά, αφού θα υπάρχουν – εθελοντικά ή υποχρεωτικά – εκ περιτροπής διακοπές ρεύματος σε σπίτια. Ετσι, εν έτει 2022, εκατομμύρια εργαζόμενοι με τις οικογένειές τους θα πρέπει και να πληρώνουν υπέρογκους λογαριασμούς και να έχουν το μισό σπίτι σε συσκότιση από τα μέτρα που θα επιβληθούν!

Σημειώνεται επίσης ότι ανάλογης (δυσάρεστης) έκπληξης θα τύχουν κι όσοι καταναλωτές ολοκληρώσουν τα τρέχοντα συμβόλαιά τους με τη ΔΕΗ και αποφασίσουν να επεκτείνουν το συμβόλαιό τους, καθώς θα δουν τη χρέωση ενέργειας να εκτινάσσεται από π.χ. 0,11 ευρώ /kWh, σε 0,561 ευρώ /kWh.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

6 + 13 =