Το φιλί είναι το αλατοπίπερο μιας σχέσης. Αποτελεί το πρώτο βήμα, πάνω στο οποίο χτίζεται η ερωτική συνύπαρξη και συν τω χρόνω, προοδεύει. Ως εκ τούτου, το φιλί συνιστά από μόνιο του μια ξεχωριστή κατηγορία, με οργανικές βάσεις και εξελικτική πορεία. Με άλλα λόγια, μέσω του φιλιού αποκωδικοποιούμε τον άλλο και πρώτα από όλα γνωρίζουμε τον ίδιο μας τον εαυτό.

Δείτε στο αποψινό βίντεο, όλους τους παράγοντες που καθορίζουν τον τρόπο που οι σύντροφοι προσεγγίζουν το φιλί, ως κοινές συνιστώσες μιας ερωτικής σχέσης. Πώς χαράσσεται στο θυμικό, το αποτύπωμα της πρώτης φοράς, με ποιον τρόπο επηρεάζει την μετέπειτα συμπεριφορά μας στην ερωτική του διάσταση, και το κοινωνικοπολιτισμικό υπόβαθρο, πάνω στο οποίο εδράζονται στερεότυπα και προκαταλήψεις που το συνοδεύουν.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι Σεξολόγος, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια Σεξουαλικών Δυσλειτουργιών, Σύμβουλος σχέσεων / γάμου, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ