giorgos-patoulis

Την ανάγκη να επιλέγουν οι πολίτες, μόνο τις απαραίτητες μετακινήσεις, τουλάχιστον μέχρι τις 10-11 το πρωί της Τρίτης, 16/02, υπογράμμισε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN, “Ώρα Ελλάδος”, με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ντόρα Κουτροκόη.

Ο κ. Πατούλης αποκάλυψε ότι η Περιφέρεια έχει διαθέσει 120 εκχιονιστικά μηχανήματα, τα οποία δουλεύουν ασταμάτητα, μέσα σε συνθήκες πρωτοφανούς έντασης και διάρκειας των χιονοπτώσεων. Παραδέχτηκε μάλιστα, ότι αρκετές περιοχές των βορείων προαστίων, όπως το Μαρούσι, η Νέα Ιωνία και η Νέα Ερυθραία, δεν έχουν ρεύμα από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, λόγω πτώσεων δέντρων πάνω στο δίκτυο ηλεκτροδότησης. Απηύθυνε μάλιστα έκκληση σε ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ, «να κάνουν το ανθρωπίνως δυνατό, ώστε να επανέλθει το ρεύμα, καθώς, ειδικά οι ευπαθείς ομάδες έχουν πρόβλημα.

Ο κ. Πατούλης είπε ότι η Αττική βρίσκεται στην καρδιά του φαινομένου της κακοκαιρίας, ενώ παραδέχτηκε ότι ακόμα και η πρόσβαση σε κοινωφελείς δομές όπως είναι τα νοσοκομεία, για έκτακτα περιστατικά, εξασφαλίζεται ύστερα από μεγάλη προσπάθεια.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

five − 5 =