Η απιστία είναι συχνά ένας σκόπελος που απειλεί να βυθίσει το πλοίο μιας σχέσης ζωής. Πώς οδηγούμαστε όμως σε αυτή; Ο μη ξεκάθαρος ορισμός και από τις δύο συνιστώσες του τι είναι απιστία, φέρνει συχνά ανισορροπία στην εξίσωση. Αυτό έρχεται και σε συνάρτηση με την απουσία διαλόγου και κοινής πλεύσης όσον αφορά την προσέγγιση του θέματος. Από την άλλη, είναι η ίδια η τριβή που φέρνει ο χρόνος σε μια σχέση, ανοίγει μικρές “κερκόπορτες” διαφυγής για το ένα ή τα δύο μέρη, συχνά με τρόπο ακούσιο. Η εξήγηση, βέβαια, μπορεί να είναι πιο απλή. Ο άνθρωπος από τη φύση του μαγεύεται από το νέο, το ανεξερεύνητο, το μυστήριο.

Αυτές και άλλες παραμέτρους της υφέρπουσας διολίσθησης προς την απιστία, προσεγγίζει στο σημερινό βίντεο η ψυχολόγος Τάνια Μπαταλαμά.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

20 + seventeen =