avlemonas

Λάβαμε αλληλογραφία σύμφωνα με την οποία 71 κάτοικοι και επαγγελματίες του Αυλέμονα ενημερώνουν πως ενυπόγραφα αιτήθηκαν στον Δήμαρχο Κυθήρων και το Δημοτικό Συβμούλιο να μεταφέρει την έναρξη του εργοταξίου ανάπλασης του Αυλέμονα από το Πάσχα 2023 στον Οκτώβριο του 2023. Διαβάστε παρακάτω την επιστολή των 71:

ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ

ΑΥΛΕΜΟΝΑΣ,  14/10/2022

Αξιότιμοι κύριοι

Μετά την ενημέρωση για την ανάπλαση του Αυλέμονα και την αναφορά του κ. Δημάρχου ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν το Πάσχα και ότι το καλοκαίρι ο Αυλέμονας θα είναι εργοτάξιο, εμείς οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες του χωριού, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με τη σειρά μας ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να χάσουμε κι άλλο καλοκαίρι. Το φετινό το χάσαμε, με το κλείσιμο του δρόμου του Μάκρωνα, γιατί όσο και να μη θέλετε κάποιοι να το παραδεχτείτε, εμείς το νιώσαμε. Η τουριστική κίνηση στο χωριό μας ήταν μειωμένη. Εξάλλου πολλοί επισκέπτες εξέφραζαν παράπονα ότι δεν ήταν εύκολη η πρόσβασή τους στον Αυλέμονα.

Γι’ αυτό το λόγο ζητάμε να αλλάξετε το χρόνο έναρξης των εργασιών από την άνοιξη του 2023 στον Οκτώβριο του 2023.

Σε διαφορετική περίπτωση είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε την έναρξη των εργασιών την άνοιξη, έτσι ώστε να μετατραπεί το χωριό μας σε εργοτάξιο μες το καλοκαίρι.

ΟΙ  ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

20 − 20 =