prota o anthropos

Με δελτίο Τύπου η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης χαιρετίζει τις ενέργειες του Συλλόγου Cerigo και τοποθετείται στο ζήτημα της αναβάθμισης του Κρατικού Αερολιμένα Κυθήρων:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κύθηρα, 24 Φεβρουαρίου 2023 

Η παράταξή μας χαιρετίζει την πρωτοβουλία συνάντησης με τον διοικητή της ΥΠΑ και υποστηρίζει τις προσπάθειες του Συλλόγου “Cerigo” για το σημαντικό θέμα της αναβάθμισης του Κρατικού Αερολιμένα Κυθήρων «Αλέξανδρος Ωνάσης».

Η χθεσινή επίσκεψη στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ανέδειξε περίτρανα το γεγονός ότι εδώ και 4 χρόνια το αεροδρόμιο έχει εγκαταλειφθεί στην «τύχη του» και ότι η δημοτική αρχή δεν έχει καταβάλει ουδεμία προσπάθεια για την καλύτερη αεροπορική συγκοινωνία η οποία θα επιφέρει σταδιακά την πολυπόθητη διεύρυνση της τουριστικής σεζόν.

Δυστυχώς για την Δημοτική Αρχή τα έργα αναβάθμισης στο αεροδρόμιο δεν μπορούν να γίνουν με απευθείας αναθέσεις για να της κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Όσοι ζούμε και δραστηριοποιούμαστε στα νησιά μας, μεγαλώνουμε τις οικογένειές μας και τα παιδιά μας, έχουμε αγωνίες που ΔΕΝ μπορεί να τις νιώσει και να τις καταλάβει ο ΑΠΩΝ από τα συμβούλια και την κοινωνία Δήμαρχος. 

Η δημοτική παράταξη «Πρώτα ο Άνθρωπος» καλεί όλες τις υγιείς δυνάμεις των νησιών μας, τους συλλόγους, τους επαγγελματίες, τους κατοίκους και όσους πραγματικά αγαπούν και νοιάζονται για αυτό τον τόπο, να συστρατευτούν σε έναν κοινό αγώνα Νίκης και πολύ σύντομα να οδηγήσουν τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα στον δρόμο της πραγματικής ανάπτυξης. Μιας ανάπτυξης με καλύτερες συνθήκες ζωής, καλύτερη επιχειρηματικότητα, καλύτερες δουλειές για όλους. 

Πρώτα ο Άνθρωπος

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

20 + 6 =