ποταμός κύθηρα

Με παρέμβασή της μέσω του ιστότοπου του ραδιοφωνικού σταθμού AdelinFM η κ.Κική Ζάρπα -Τρίμμη τοποθετείται σχετικά με το θέμα της διάνοιξης δρόμου και του πάρκινγ Ποταμού, ύστερα από την συζήτηση επ’αυτού στην συνέλευση του Εξωραιστικού Συλλόγου Ποταμού στις 18/11/2023. Διαβάστε παρακάτω:

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ

Ποταμίτες και Ποταμίτισες ,

Επισυνάπτω την καταγγελία που έκανα την 15/03/2022 και αφορά, την προσπάθεια αυθαίρετης διάνοιξη δρόμου, με πρωτοβουλία ενός πολίτη,όπως ο ίδιος δήλωσε στην ανοιχτή συγκέντρωση, η οποία έγινε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραιστικού Συλλόγου Ποταμού στις 18/11/2023 και έχει καταγραφεί από το ραδιοσταθμό Adelin.

Παραθέτω την καταγγελία διότι κάποιοι από τους παρόντες στην συγκέντρωση , ήθελαν διακαώς να λεχθούν τα ονόματα εκείνων που εμποδίζουν την διάνοιξη του δρόμου, αν και όλοι τα γνωρίζουν.

Οι λόγοι της επιμονής,? πολλοί.

Για Να δοθούν βορά στο όχλο ή να δημιουργήσουν συζήτηση στα καφενεία, ώστε να αποκτήσει ενδιαφέρον ο πρωινός ανιαρός καφές τους.

Πιθανόν να θέλουν να βρουν «ένα στραβό γιαλό» για να αισθανθούν καλύτερα, που δεν αναρωτιούνται μήπως «κακώς αρμενίζουμε». Για να ικανοποιήσω λοιπόν τη περιέργεια, για το ποιος είναι ό ένας εκ των δύο «στραβός γιαλός» παραθέτω την καταγγελία και δηλώνω, ότι δεν υπήρξε ποτέ κρυφή. Ίσως τώρα, παύσουν οι σκιώδεις συζητήσεις με τα κακά φαντάσματα.

Για όσους δε, σπεύσουν να πουν ότι τη καταγγελία την έκανα από συμφέρον,δεν το αρνούμαι και δεν το αρνήθηκα ποτέ, ότι την έκανα και για συμφέρον.

Θα προασπίζομαι, σύμφωνα με το δικαίωμα που μου δίνουν το Σύνταγμα και Νόμοι, την αξιοπρέπεια μου, την οικογένεια μου και την περιουσία μου.

Από πότε αυτό είναι κολάσιμο? Υπάρχει κάποιος που κάνει κάτι άλλο ? Ένας δρόμος δεν προσθέτει πάντα στην αξία των ακινήτων. Υπάρχουν και περιπτώσεις που την υποβαθμίζουν.

Φυσικά και δεν επιθυμώ την υποβάθμιση της περιουσίας και της ποιότητας της ζωής μου, επειδή κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν ότι θέλουν αυθαίρετα .

Για όσους θεωρούν ότι ή όχλησή δεν είναι σοβαρός αρνητικός παράγων και δεν λαμβάνεται υπ’ όψη για την μελέτη κατασκευής ενός δρόμου ….δεν έχω λόγια . Όταν το άκουσα μόνον έκπληξη μου προκάλεσε !(ελέγχθηκε σε παλαιότερη συγκέντρωση).

Τέλος, όπως συνηθίζετε να λέγεται στις συγκεντρώσεις «όλοι γνωριζόμαστε».

Όλοι γνωρίζουμε τι έχει προσφέρει στον τόπο ο καθένας από εμάς. Για το άτομο μου ρωτήστε τους γονείς σας οι νεότεροι, ίσως κάτι θυμούνται, όσο για τους μεγαλύτερους γνωρίζουν τι έχουμε κάνει μαζί.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, όλους εσάς, που θα κάνετε τον κόπο να διαβάσετε την καταγγελία, είτε από περιέργεια είτε από πραγματικό ενδιαφέρον. Η ανάγνωσή της μπορεί να βοηθήσει στο να διακρίνουμε το «στραβά αρμενίζουμε και ότι δεν φταίει μόνον ο γιαλός.» Αν και δεν έχετε ανάγκη από «αυτόκλητους προστάτες» όπως πριν δύο χρόνια έγραψε ένα σημαίνον πρόσωπο της κοινωνίας Του Ποταμού, θα επιμένω να λέω πάντα την γνώμη γιατί μου εξασφαλίζει το δικαίωμα αυτό η Δημοκρατία.

Επειδή η δική μου μνήμη δεν έχει γίνει κοντή ακόμα Ευχαριστώ και τιμώ τις Κυρίες Κατερίνα Τρίφυλλη ,Ειρήνη Μιχαλακάκη ,

Τον κύριο Κωνσταντίνου Μπαβέα. (ταξί)

Παναγιώτη Πρωτοψάλτη (πρόεδρο Ποταμού)

Παναγιώτη Σουρή του Εμμανουήλ

Υποκλίνομαι στην μνήμη Των :

Τασούλα Μεγαλοκονόμου,

Μαριάνθη Κασιμάτη,

Αναστάσιο Φλωρόπουλου ,Κούλη Χλαμπέα και άλλων Εκείνων των Ποταμιτών που αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση Αφοσίωσης για το χωριό, με πράξεις και χωρίς τα φαραωνικά «αγαπώ τον τόπο μου».

Με κάποιους από αυτούς είχα την ευλογία και την τύχη, να συνεργαστώ σε θέματα που αφορούσαν το χωριό.

Κύθηρα 22/11/2023 Με τιμή και σεβασμό σε όλους Τους Ποταμίτες

Κική Ζάρπα -Τρίμμη

Κάτοικος Ποταμού

Η Κική Ζάρπα-Τρίμμη είναι Πολιτικός Μηχανικός *

Διαβάστε την καταγγελία:

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

5 × 3 =