zaharias-souris

Δελτίο Τύπου Δημοτικής Παράταξης «Όλοι Μαζί – Κύθηρα – Αντικύθηρα»:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΚΥΘΗΡΑ – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ»

“Μόλις το 10% των έργων του ετήσιου προϋπολογισμού εκτελείται”…

Καλωσορίζουμε τον κ.Χαρχαλάκη στην συζήτηση για το μέλλον των νησιών μας. Ελπίζουμε να τον καλωσορίσουμε και στην σοβαρότητα, η οποία φαίνεται ότι δεν τον χαρακτηρίζει…

Ο απερχόμενος Δήμαρχος αναγκάστηκε να τοποθετηθεί επί των πρόσφατων προτάσεων μας για τις υποδομές. Μόνο που αντί να απαντήσει επί της ουσίας “το ρίχνει στους εξυπνακισμούς”. Προσπαθεί να εμφανισθεί ως “ο Δήμαρχος των έργων”  όταν εκτελείται μόνο το 10% κάθε ετήσιου προϋπολογισμού του…  Αντί να απολογηθεί γιατί δεν υλοποίησε αυτά τα έργα που “έταζε” ακόμα και πριν τις εκλογές του 2014, εμφανίζεται με νέες και ξαναζεσταμένες υποσχέσεις θεωρώντας τους πολίτες “ιθαγενείς” που τους τάζει “καθρεφτάκια”.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κυθήρων-Αντικυθήρων κ. Ζαχαρίας Σουρής δήλωσε σχετικά: ” Ρωτάμε ευθέως τον κ. Χαρχαλάκη. Πόσες μελέτες για έργα και πόσες από τις προτάσεις του  2014 και του 2019 (που ήταν ήδη Δήμαρχος) είχε κοστολογημένες στο προεκλογικό του Πρόγραμμα;  Καμμία!!!  Ας μην προσπαθήσει  να με διαψεύσει γιατί τα δικά του γραπτά του είναι στη διάθεση μας..

Και κάτι για τον Αντιδήμαρχό  κ.Κομηνό, υπεύθυνο για την Παιδεία και τον Τουρισμό: Η κατάσταση των σχολείων είναι επιεικώς απαράδεκτη. Οι ευθύνες βαρύνουν συνολικά την απερχόμενη Δημοτική Αρχή αλλά ιδιαίτερα τον Δήμαρχο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο. Το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό και θα επανέλθουμε».

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

9 + 16 =