mobile

Το online στοίχημα είναι μία δημοφιλής και ιδιαίτερα διασκεδαστική διαδικασία όταν βέβαια γίνεται με τις σωστές προϋποθέσεις. Οι παίκτες έχουν άμεση πρόσβαση σε χρήσιμες συμβουλές για το στοιχημα που προσφέρονται ελεύθερα στο διαδίκτυο. Ειδικά για τους αρχάριους παίκτες ή αυτούς που επιθυμούν να ανοίξουν τώρα λογαριασμό σε μία από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, τα tips αυτά πρέπει να είναι οδηγός στα πρώτα τους βήματα. Ένας καλός τρόπος για να αποφύγετε παγίδες και λάθη που ενδεχομένως να σας κοστίσουν σε χρήμα και διάθεση. Ας δούμε τις σημαντικότερες από αυτές σχηματίζοντας τον δικό μας πρόχειρο δεκάλογο για το ασφαλές διαδικτυακό στοίχημα.

Επιλογή νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας

Το αυστηρό νομικό πλαίσιο για τα τυχερά παιχνίδια και το στοίχημα στη χώρα μας δεν αφήνει περιθώρια για ατασθαλίες. Πόσο μάλλον αν ξεκινάς τώρα το στοίχημα και ψάχνεις την εταιρία που θα εμπιστευτείς για τα πονταρίσματά σου. Αναζήτησε την λίστα με τις αδειοδοτημένες στοιχηματικές εταιρίες και επέλεξε μία από αυτές για να αποφύγεις δυσάρεστες εκπλήξεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σου. Έλεγξε διεξοδικά τα μπόνους* που προσφέρει και τις εφαρμογές που υποστηρίζει στην πλατφόρμα της. Είναι στοιχεία που θα επηρεάσουν άμεσα τον τρόπο που θα αντιμετωπίσεις το στοίχημα για το ποδόσφαιρο.

 Συστήματα και στρατηγική στο στοίχημα

Το στοίχημα είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι. Η εφαρμογή του κατάλληλου συστήματος και η χάραξη της σωστής στρατηγικής θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα της ενασχόλησής σας με το στοίχημα. Μείνε σταθερός στο πλάνο σου ανεξάρτητα με το αν συμβεί ένα αρνητικό σερί πονταρισμάτων. Βγάλε από το μυαλό σου πως μία καλή στρατηγική θα σου εγγυηθεί τη νίκη. Είναι ένας καλός τρόπος όμως να αποφύγεις δυσάρεστες καταστάσεις σε βάθος χρόνου.

Στοίχημα με στόχο τη διασκέδαση

Αν νομίζετε πως μέσα από το στοίχημα θα λύσετε τα βιοποριστικά σας προβλήματα μάλλον έχετε λάθος προσέγγιση στο παιχνίδι. Αναζητήστε το λόγο για τον οποίο ανοίγετε λογαριασμό σε μία στοιχηματική εταιρία. Αν το κάνετε απλά και μόνο για τη διασκέδασή σας τότε δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. Με το υπεύθυνο παιχνίδι αποδεχτείτε την έννοια της ήττας και μην κυνηγήσετε τη ρεβάνς μετά από ένα χαμένο ποντάρισμα. Πιθανόν να μην έρθει και να χάσετε τον έλεγχο της κατάστασης.

Ορίζω από την αρχή το ταμείο μου

Μία από τις προτεραιότητες που πρέπει να έχετε στο στοίχημα είναι να δημιουργήσετε το ταμείο σας. Ορίστε εξαρχής το χρηματικό ποσό που μπορείτε να διαθέσετε για τα πονταρίσματά σας και το οποίο δεν θα δημιουργήσει θέματα στην καθημερινότητά σας ακόμα και αν το χάσετε. Δεν πρέπει ποτέ να υπερβείτε το όριο αυτό καθώς τότε μπαίνετε σε καταστάσεις που πολλές φορές καταλήγουν σε αδιέξοδο. Σκεφτείτε ώριμα και βάλτε τα όρια στο ύψος που αντέχει η τσέπη σας.

Όρια στον χρόνο που ασχολείστε με το στοίχημα

Μαζί με τα όρια στο ταμείο μου βάζω και όριο στον χρόνο που μένω ενεργός σε μία στοιχηματική πλατφόρμα ή γενικότερα ασχολούμαι με τον τζόγο. Δείξτε υπευθυνότητα και μην προσκολληθείτε στα τυχερά παιχνίδια. Άλλωστε σε βάθος χρόνου ο bookmaker αποκτά σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι στον παίκτη. Μελετήστε προσεκτικά τις αναμετρήσεις που σας ενδιαφέρουν, δημιουργήστε τα πονταρίσματά σας και αφήστε το παιχνίδι να εξελιχθεί. Σίγουρα θα έχετε πολλά πράγματα να κάνετε από το να παραμείνετε συνδεδεμένοι σε μία στοιχηματική πλατφόρμα.

Καθαρό μυαλό στο παιχνίδι

Θέλετε να ανοίξετε στοιχηματικό λογαριασμό για να διασκεδάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Να θυμάστε όμως πως ποτό και τυχερά παιχνίδια δεν αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό. Κρατήστε το αλκοόλ μακριά από το παιχνίδι σας και διατηρήστε καθαρό το μυαλό σας κατά τη διάρκεια του στοιχηματισμού. Μόνο συγκεντρωμένοι στον στόχο σας θα μπορέσετε να έχετε αποτελεσματικότητα.

Εθισμός και αυτοαποκλεισμός στο στοίχημα

Ο εθισμός στα τυχερά παιχνίδια είναι μία επικίνδυνη κατάσταση. Η ισορροπίες είναι λεπτές και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αν θέλετε να συνεχίσετε με ασφάλεια το παιχνίδι σας. Οι εταιρίες προσφέρουν μία σειρά από οδηγίες σε παίκτες που θεωρούν ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα εθισμού και ζητούν βοήθεια για να το ξεπεράσουν. Ο αυτοαποκλεισμός έστω και για ορισμένο χρονικό διάστημα είναι μία υπηρεσία που δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ποτέ. Αν νιώσετε πως το παιχνίδι σας ξεφεύγει μην διστάσετε λεπτό να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από το στοίχημα. Θα γλιτώσετε χρήματα και κυρίως θα εξασφαλίσετε την ψυχική σας ηρεμία.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

three × one =