nikos-magoulas

Με επιστολή του στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, την οποία κοινοποίησε στα ΜΜΕ, ο δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Μαγουλάς, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους απέχει από την 5η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, της 31ης Μαΐου.

Ακολουθεί η επιστολή:

Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου, αγαπητοί συνάδελφοι,

Με το παρόν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ενημερώνω ότι δεν θα συμμετέχω στην 5η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Όπως όλοι γνωρίζεται είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και όταν οι συνεδριάσεις του συμβουλίου γίνονται εργάσιμες ώρες στερούν το μεροκάματο από την οικογένεια μου. Πολλώ δε μάλλον, όταν ο ίδιος ο νομοθέτης του Καλλικρατη, έχει προβλέψει οι συνεδριάσεις να γίνονται απογευματινές και βραδινές ώρες. Καταγγέλλω την αυτή συνεχιζόμενη πρακτική που εκπορεύεται από τις επιταγές της δημοτικής διοίκησης, παρα τις επαναλαμβανόμενες εκκλήσεις σύσσωμης της αντιπολίτευσης για την εφαρμογή του νόμου.

Καταγγέλλω την συνεχιζόμενη απαξίωση του θεσμού του δημοτικού συμβουλίου και του ρόλου των δημοτικών συμβούλων με την αποστολή των εισηγήσεων λίγες μόνο ώρες πριν την συνεδρίαση. Καταγγέλλω τις αντιδημοκρατικές πρακτικές, με την άρνηση για δια ζώσης συνεδριάσεις, αν και στα Κύθηρα, ο εμβολιασμός προστασίας από τον COVID έχει ολοκληρωθεί. Κύριε Πρόεδρε, δυστυχώς ξεχάσατε ότι έχετε ψηφιστεί για αυτή την θέση υπέρτατης ευθύνης από όλο το δημοτικό συμβούλιο, και δυστυχώς το όνομα σας θα συνδεθεί με μια μαύρη περίοδο για την δημοκρατία του τόπου.

 

Νικόλας Μαγουλάς

Δημοτικός Σύμβουλος

Πρώτα ο Άνθρωπος

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

five − 3 =