dolofonia-pygmaxou-vari

Νέα δολοφονική επίθεση, με θύμα νεαρό πυγμάχο του Παναθηναϊκού από την Πάτρα, σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Δευτέρας, 31/05, στη Βάρη, Αττικής. Κι όλα αυτά, πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες από την εν ψυχρώ εκτέλεση το βράδυ της Κυριακής στα Σεπόλια, Αλβανού θαμώνα, γνωστού στις αρχές για τις σχέσεις του με τη μαφία.

Η δολοφονία του 39χρονου πυγμάχου, Τάσου Μπερδέση, σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στην οδό Παπανδρέου στη Βάρη, στη μέση του δρόμου, λίγα μέτρα από το αθλητικό κέντρο που κατά τα φαινόμενα το θύμα γυμναζόταν. Ο Μπερδέσης βρέθηκε νεκρός δίπλα από το αυτοκίνητό του, στην θέση του συνοδηγού με ανοιχτή την πόρτα, γεγονός που καταδεικνύει την προσπάθειά του να αποφύγει τα πυρά των δολοφόνων του.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, οι δράστες χρησιμοποίησαν ένα ακριβό τζιπ, χρώματος γκρι ή ασημί και εκτέλεσαν το θύμα με καλάσνικοφ. Το περιστατικό φαίνεται ότι αποτελεί συνέχεια του πολέμου που μαίνεται εδώ και χρόνια στον χώρο της νύχτας. Ο πυγμάχος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις εκβιασμών και προστασίας σε καταστήματα ενώ είχε καταδικαστεί στην Πάτρα για εμπλοκή του σε κύκλωμα της νύχτας. Για ένα διάστημα υπήρξε φυγόδικος, ωστόσο, εν τέλει, εξέτισε ποινή φυλάκισης.

Ο Μπερδέσης είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης Survival που μεταδιδόταν από το Open. Μάλιστα ήταν και ο νικητής του, γεγονός που τον είχε κάνει δημοφιλή στο κοινό.

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Καλό ταξίδι Τάσο…»

Λίγη ώρα αργότερα, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του 39χρονου πυγμάχου του Συλλόγου, Τάσου Μπερδέση.
Ο Πατρινός μποξέρ άφησε τη σφραγίδα στο τμήμα πυγμαχίας του Συλλόγου. Ήταν δύο φορές πρωταθλητής Ελλάδας στα 81 κιλά το 2007 και το 2011. Πήρε μέρος σε αρκετούς εγχώριους και διεθνείς αγώνες με το τριφύλλι και ήταν από τους πλέον αξιόμαχους πυγμάχους.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.»

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

2 × 4 =