cyber sex

Μείωση του πραγματικού σεξ σε ποσοστό 45% και αύξηση στην διαδικτυακή μορφή του κατά 65%, δείχνει έρευνα του νευρολόγου-ψυχιάτρου, με ειδίκευση στην ανθρώπινη σεξουαλική συμπεριφορά και στην θεραπευτική ζεύγους, Θάνου Ασκητή.

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα του Ραδιοφώνου της ΕΡΤ, ο κος Ασκητής τόνισε πως η πανδημία του κορονοϊού, «έκρυψε» τους ανθρώπους στο Ίντερνετ, επιβαρύνοντας τις σχέσεις με μια συγκρουσιακή λογική.

Η ανθρώπινη ζωή χάνεται στη συναισθηματική σύνδεσή της, συμπλήρωσε ο κ. Ασκητής, οι άνθρωποι ζουν εγωκεντρικά και αυτό δεν είναι απόρροια μόνο της πανδημίας. Στην περίοδο της πρώτης καραντίνας, ένα επιπρόσθετο 10% ανέβηκε στο κρεβάτι, το οποίο όμως χάθηκε στην πορεία, στις επόμενες φάσεις της πανδημίας, υπογράμμισε ο καθηγητής.

«Είμαι 36 χρόνια γιατρός, πρώτη φορά έδωσα τόσα πολλά υπνωτικά φάρμακα και ηρεμιστικά σε ανθρώπους, στην προσπάθειά τους να κοιμηθούν», κατέληξε στη συνέντευξή του ο κ. Ασκητής, αναφερόμενος στην έρευνα και τα περιστατικά που έχει καταγράψει ο καθηγητής της ψυχιατρικής.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

eleven − 7 =