Συνάντηση με τους εργαζόμενους στην Οικονομική Διεύθυνση του Δήμου Κυθήρων είχε στις 3 Ιανουαρίου 2024 ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Τουρισμού Γιώργος Στρατηγός. Σε ανάρτησή του ο κ. Στρατηγός δηλώνει πως έχει θετική εικόνα για τα οικονομικά. Το ίδιο διαπιστώνει και για τον τομέα του τουρισμού, στον οποίο όπως επισημαίνει χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά. Διαβάστε την ανάρτησή του.

«Με την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων μου ως αντιδημάρχου οικονομικών και τουρισμού, χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει. Στην συνάντηση μου με τους εργαζόμενους της οικονομικής διεύθυνσης του δήμου την επομένη, 3 Ιανουαρίου 2024, έγινε μια πρώτη ενημέρωση για τα πεπραγμένα, τις διαδικασίες και τις ανάγκες του τμήματος και των οικονομικών του δήμου. Η πρώτη εικόνα των οικονομικών, είναι αυτή ενός υγειούς οικονομικά δήμου, με πληθώρα χρηματοδοτήσεων για το πληθυσμιακό μέγεθος του νησιού μας, χωρίς υποχρεώσεις δανείων.

Άξιο αναφοράς είναι πως αυτό έχει γίνει με την σκληρή δουλειά μιας πολύ μικρής ομάδας ανθρώπων των οικονομικών υπηρεσιών υπό την επίβλεψη του δημάρχου μας Ευστράτιου Χαρχαλάκη και του προκατόχου μου Παναγιώτη Ζαντιώτη. Πιστεύω πως με την συμβολή των εργαζόμενων, την συνολική εμπειρία μας, τον καθορισμό ξεκάθαρων στόχων από πλευράς μου και την θετική καθοδήγηση του δημάρχου μας, να συνεχίσουμε την θετική πορεία των οικονομικών του δήμου μας.

Αντίστοιχη εικόνα είχα και από τους εργαζόμενους Panayiotis Gianniotis στον τομέα του τουρισμού. Εδώ βέβαια χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά. Χρειάζεται πλέον ένας ολοκληρωμένος σχεδιασμός που να βασίζεται σε χρηματοδοτικά εργαλεία, στην επικοινωνία με τους επαγγελματικούς φορείς για τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς και στην συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους και την εντεταλμένη για τα πολιτιστικά Ματίνα Βάρδα.
Πιστεύω πως με την βοήθεια των ανθρώπων του δήμου, των φορέων του νησιού, των συλλόγων, των αιρετών συναδέλφων μου, τόσο της συμπολίτευσης όσο και και της αντιπολίτευσης, του δημάρχου μας αλλά κυρίως όλων των Τσιριγωτών, να επιτευχθούν οι στόχοι μας για έναν εύρωστο οικονομικά δήμο με θετικό αναπτυξιακό πρόσημο στον τόσο σημαντικό για το νησί τομέα του τουρισμού».

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

2 × two =