Οι προγραμματικές συμβάσεις που υπεγράφησαν στις 26/10 από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, δίνουν νέο τόνο στην προοπτική ανάπτυξης των νησιών.

Διαβάστε αναλυτικά, το Δελτίο Τύπου που διένειμε η Περιφέρεια Αττικής.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης υπέγραψε προγραμματικές συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 2,4 εκ. ευρώ για και υποδομών στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων

Γ. Πατούλης: «Με τα έργα που υλοποιούνται στην Π.Ε. Νήσων συμβάλλουμε στη βελτίωση των υποδομών, στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και του τουριστικού προϊόντος, καθώς και στην καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων»

Προγραμματικές συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 2,4 εκ. ευρώ υπέγραψε χθες ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Η πρώτη σύμβαση υπεγράφη, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Β. Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας Γ. Παναγόπουλο και είναι προϋπολογισμού 1.2 εκ. ευρώ. Η σύμβαση αφορά έργα συντήρησης και αναβάθμισης αθλητικών χώρων στη Σαλαμίνα. Στη υπογραφή παρέστη και ο Πρόεδρος του  Αθλητικού Οργανισμού ΑΚΟΙΠΟΠ ΘΑλαϊσκας.

 Η δεύτερη σύμβαση που υπεγράφη με τον ανάδοχο του έργου είναι επίσης προϋπολογισμού 1.2 εκ. ευρώ και αφορά συνολικά και συντήρησης οδών όλης της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με αφορμή την υπογραφή των σχετικών  συμβάσεων επισήμανε ότι με τα έργα που υλοποιούνται στην Π.Ε. Νήσων η συμβάλλει στην ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών της, στην βελτίωση των υποδομών, στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και του τουριστικού προϊόντος, καθώς και στην καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων.

«Στην εργαζόμαστε καθημερινά με στόχο την ανάπτυξη όλων των περιοχών της. Τα νησιά μας αποτελούν ακατέργαστα διαμάντια τα οποία οφείλουμε να βοηθήσουμε προκειμένου οι κάτοικοί τους να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους και να ενισχύσουν την αναπτυξιακή προοπτική τους, τόσο σε τουριστικό, όσο και σε παραγωγικό επίπεδο. Μαζί με τους Αντιπεριφερειάρχες μας και τους δημάρχους όλης της Αττικής εργαζόμαστε συστηματικά για να μπει η Αττική σε μια νέα αναπτυξιακή τροχιά. Με τα έργα που υλοποιούμε σε όλη την επικράτεια της Περιφέρειας Αττικής αποδεικνύουμε ότι κάνουμε πράξη την ισόρροπη ανάπτυξη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ