Παρ, 05 Δεκ 2025
14.5 C
Kythera

Ξεκινούν οι δηλώσεις των Καλλιτεχνών για την αποζημίωση Μαρτίου

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΥΠΠΟΑ, από σήμερα, Τετάρτη, 12 Μαΐου και έως τις 19 Μαΐου 2021, οι επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού, που είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Καλλιτεχνών στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, μπορούν να υποβάλουν μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις  για την αποζημίωση ειδικού σκοπού για τον μήνα Μάρτιο 2021.

Ταυτόχρονα, προωθείται προς υπογραφή η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την παράταση της χορήγησης της αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τους καλλιτέχνες και για τον μήνα Απρίλιο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, μονομερείς δηλώσεις μπορούν να υποβάλουν κατά το προαναφερθέν διάστημα όσοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι έως και την 10/1/2021, στο Μητρώο Καλλιτεχνών στην ειδική πλατφόρμα , στο Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.Όσον αφορά στο άνοιγμα της πλατφόρμας για τον Απρίλιο θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων: Ευχαριστήριο για δωρεά

Η Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων ευχαριστεί θερμά...
00:01:08

Πλημμυρισμένα σπίτια στη Νέα Πέραμο

Με μεγάλη ένταση συνεχίζεται η κακοκαιρία "BYRON" που πλήττει...
00:08:23

Κακοκαιρία Byron: Πλημμύρισε η Λακωνία

Στιγμές αγωνίας ζουν κάτοικοι της Λακωνίας τις τελευταίες ώρες,...

«Ελεύθερα Κύθηρα»: Καυστική παρέμβαση για την ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής

Η παράταξη «Ελεύθερα Κύθηρα» επανέρχεται με σκληρή κριτική, κάνοντας...

Κακοκαιρία Byron: Κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή

Mε απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά και κατόπιν εκτεταμένης διαβούλευσης...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img