Παρ, 05 Δεκ 2025
16.2 C
Kythera

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: «Είχαμε σχέση» δηλώνει ο προπονητής ιστιοπλοΐας (Video)

Εμβρόντητοι έμειναν όσοι παρακολούθησαν την ομολογία του προπονητή ιστιοπλοΐας που βίασε την 11χρονη αθλήτρια και όχι μόνο ομολόγησε την πράξη του, αλλά υπερασπίστηκε και τις επιλογές του.

Πως μπορεί να δεχθεί ο ανθρώπινος νους ότι ένας άνδρας μπορεί να συνάψει σχέση με ένα 11χρονο κορίτσι; Τα όσα είπε ο προπονητής της δεύτερης καταγγέλλουσας από τον χώρο της ιστιοπλοΐας σοκάρουν.

Ο προπονητής ιστιοπλοΐας μίλησε στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο και μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε ότι είχε σχέση με το 11χρονο παιδί. Είπε ακόμα ότι την αγαπάει και θέλει ακόμα και σήμερα να την παντρευτεί!

Ο ίδιος μίλησε στο Mega και οι αποκαλύψεις που έκανε προκαλούν αποτροπιασμό.

Καταρχάς, δήλωσε πως δεν βίασε την 11χρονη, αλλά είχε συνάψει ερωτική σχέση μαζί της, ενώ είπε πως ήρθαν σε ερωτική επαφή με την θέληση της.

Παράλληλα, είπε πως «είχα και έχω συναισθήματα για το κορίτσι. Χώρισα και τον τότε δεσμό μου για να είμαι μαζί της. Την αγαπάω». Ο ίδιος υποστήριξε μάλιστα πως θέλει ακόμη να είναι μαζί με την αθλήτρια, η οποία πλέον είναι ανήλικη.

Ακόμη, ο προπονητής δήλωσε στυγνά πως δεν θεώρησε ποτέ, σοβαρή την διαφορά ηλικίας που είχε και ιδιαίτερα για το γεγονός πως το κορίτσι ήταν ανήλικο.

«Παλιά παντρευόντουσαν και έκαναν παιδιά με μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας. Τι κακό έκανα εγώ;», δήλωσε κυνικά.

«Με βίασε, όταν ήμουν 11 χρονών»

Υπενθυμίζεται, πως η ενήλικη πλέον αθλήτρια της ιστιοπλοΐας έσπασε την σιωπή της και μίλησε στο Open την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News» ο πατέρας του θύματος ήταν μέλος του σωματείου, που ανήκε το κορίτσι και ο προπονητής, και έθεσε θέμα αποπομπής του κατηγορούμενου στο ΔΣ του συλλόγου, όπως και έγινε.

Οι κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν σοκαρισμένοι από το γεγονός και άγνοια για τον βιασμό του κοριτσιού.

«Δεν μπορώ να δεχτώ τον βιασμό, είναι κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω πως υπήρξε βιασμός, βιασμός είναι μια φορά… Απεναντίας, ήθελα να παντρευτούμε, κάναμε γιορτές μαζί», λέει μεταξύ άλλων.

«Είχαμε σχέση, περίμενα να πάμε σε γάμο, είχα και έχω συναισθήματα. Δεν ήταν 11 χρονών όταν η σχέση έπαψε να είναι πλατωνική. Δεν το έβλεπα κακό τη διαφορά τα 16 χρόνια».

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

00:08:23

Κακοκαιρία Byron: Πλημμύρισε η Λακωνία

Στιγμές αγωνίας ζουν κάτοικοι της Λακωνίας τις τελευταίες ώρες,...

«Ελεύθερα Κύθηρα»: Καυστική παρέμβαση για την ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής

Η παράταξη «Ελεύθερα Κύθηρα» επανέρχεται με σκληρή κριτική, κάνοντας...

Κακοκαιρία Byron: Κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή

Mε απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά και κατόπιν εκτεταμένης διαβούλευσης...

Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου

Ακολουθεί ανακοίνωση του Δήμου Κυθήρων:Μετά την Κόκκινη Προειδοποίηση που...

Ενισχύονται τα μπλόκα των αγροτών σε Νίκαια και Ε65

Ενισχύεται διαρκώς το μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια, με...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img