Εμβρόντητοι έμειναν όσοι παρακολούθησαν την ομολογία του προπονητή ιστιοπλοΐας που βίασε την 11χρονη αθλήτρια και όχι μόνο ομολόγησε την πράξη του, αλλά υπερασπίστηκε και τις επιλογές του.

Πως μπορεί να δεχθεί ο ανθρώπινος νους ότι ένας άνδρας μπορεί να συνάψει σχέση με ένα 11χρονο κορίτσι; Τα όσα είπε ο προπονητής της δεύτερης καταγγέλλουσας από τον χώρο της ιστιοπλοΐας σοκάρουν.

Ο προπονητής ιστιοπλοΐας μίλησε στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο και μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε ότι είχε σχέση με το 11χρονο παιδί. Είπε ακόμα ότι την αγαπάει και θέλει ακόμα και σήμερα να την παντρευτεί!

Ο ίδιος μίλησε στο Mega και οι αποκαλύψεις που έκανε προκαλούν αποτροπιασμό.

Καταρχάς, δήλωσε πως δεν βίασε την 11χρονη, αλλά είχε συνάψει ερωτική σχέση μαζί της, ενώ είπε πως ήρθαν σε ερωτική επαφή με την θέληση της.

Παράλληλα, είπε πως «είχα και έχω συναισθήματα για το κορίτσι. Χώρισα και τον τότε δεσμό μου για να είμαι μαζί της. Την αγαπάω». Ο ίδιος υποστήριξε μάλιστα πως θέλει ακόμη να είναι μαζί με την αθλήτρια, η οποία πλέον είναι ανήλικη.

Ακόμη, ο προπονητής δήλωσε στυγνά πως δεν θεώρησε ποτέ, σοβαρή την διαφορά ηλικίας που είχε και ιδιαίτερα για το γεγονός πως το κορίτσι ήταν ανήλικο.

«Παλιά παντρευόντουσαν και έκαναν παιδιά με μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας. Τι κακό έκανα εγώ;», δήλωσε κυνικά.

«Με βίασε, όταν ήμουν 11 χρονών»

Υπενθυμίζεται, πως η ενήλικη πλέον αθλήτρια της ιστιοπλοΐας έσπασε την σιωπή της και μίλησε στο Open την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News» ο πατέρας του θύματος ήταν μέλος του σωματείου, που ανήκε το κορίτσι και ο προπονητής, και έθεσε θέμα αποπομπής του κατηγορούμενου στο ΔΣ του συλλόγου, όπως και έγινε.

Οι κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν σοκαρισμένοι από το γεγονός και άγνοια για τον βιασμό του κοριτσιού.

«Δεν μπορώ να δεχτώ τον βιασμό, είναι κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω πως υπήρξε βιασμός, βιασμός είναι μια φορά… Απεναντίας, ήθελα να παντρευτούμε, κάναμε γιορτές μαζί», λέει μεταξύ άλλων.

«Είχαμε σχέση, περίμενα να πάμε σε γάμο, είχα και έχω συναισθήματα. Δεν ήταν 11 χρονών όταν η σχέση έπαψε να είναι πλατωνική. Δεν το έβλεπα κακό τη διαφορά τα 16 χρόνια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two × three =