Πέμ, 15 Ιαν 2026
11.7 C
Kythera

Πορτοσάλτε: Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για τον στίχο του Πάνου Βλάχου

«Προτρέπει να με δολοφονήσουν;». Την πρόθεσή του να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του Πάνου Βλάχου για τον στίχο “μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε” εξέφρασε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ.

Κανένα χιούμορ ή σάτιρα δεν είδε ο Aris Portosalte στον στίχο του Πάνου Βλάχου “μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε που τραγούδησε ο καλλιτέχνης κατά τη διάρκεια συναυλίας στην οποία συμμετείχε στη Θεσσαλονίκη, αλλά προτροπή σε φόνο κάνοντας γνωστή την πρόθεσή του να προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του ηθοποιού και τραγουδιστή.

Μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο Άρης Πορτοσάλτε ανέφερε αρχικά πως “χιούμορ με προτροπή σε φόνο δεν υπάρχει, διάλογο με υποκινητή βίας δεν ανοίγεις. Τα περαιτέρω θα τα βρούμε ενώπιον της Δικαιοσύνης”, τονίζοντας ότι “είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι η βία είναι μαμή της ιστορίας”.

Ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο προβλέπεται. Θα ακούω πρώτα από όλα εγώ και η οικογένειά μου… εγώ εδώ δολοφονούμαι για τις απόψεις μου; Ο μοναδικός κριτής που αναγνωρίζω είναι ο Θεός και η επί γης δικαιοσύνη. Θα έρθει κάποιος και θα πει ‘δολοφονήστε αυτόν‘ και θα τον αφήνουμε έτσι και δεν θα πάμε στη δικαιοσύνη;  Ποιος είναι αυτός; Είναι ευθεία στοχοποίηση […] Είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι ‘η βία είναι μαμή της ιστορίας’. Η τραγωδία είναι ότι την ώρα που ο άνθρωπος αυτός παρακινεί και προτρέπει σε φόνοένα κομμάτι της νεολαίας μας ψυχαγωγείται από τη δολοφονία. Από κάτω χτυπάνε παλαμάκια, κρατάνε τέμπο σε αυτό τον υποτιθέμενο καλλιτέχνη. Ακούγεται ένας στίχος που έχει προτροπή σε φόνο”, είπε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος, ο οποίος έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως κάνει κριτική σε πολιτικά πρόσωπα και λέει τις απόψεις και τις ιδέες του.

Θα πρέπει να παίρνω άδεια για να λέω τις απόψεις μου; Να έρχεται ένας διοικητής της Αριστεράς και να του λέω τι θα πω κάθε μέρα”, ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Σε «Ψηφιακό θόρυβο» οφείλεται το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών

Σε «ψηφιακό θόρυβο», ο οποίος προκλήθηκε, λόγω αποσυγχρονισμού, σε...
00:02:43

Κυρ. Μητσοτάκης: Πολύ ουσιαστική, ειλικρινής και παραγωγική η συνάντηση με εκπροσώπους των αγροτών

«Η σημερινή, πολύ ουσιαστική και ειλικρινής συνάντηση με εκπροσώπους...
02:28:40

Αγία Πελαγία στο επίκεντρο της Λογοδοσίας της Περιφέρειας Αττικής

Με αναφορά στην Αγία Πελαγία Κυθήρων, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη...

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Κυθήρων

Την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Κυθήρων...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img