Κανένα χιούμορ ή σάτιρα δεν είδε ο Άρης Πορτοσάλτε στον στίχο του Πάνου Βλάχου “μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε που τραγούδησε ο καλλιτέχνης κατά τη διάρκεια συναυλίας στην οποία συμμετείχε στη Θεσσαλονίκη, αλλά προτροπή σε φόνο κάνοντας γνωστή την πρόθεσή του να προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του ηθοποιού και τραγουδιστή.

Μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο Άρης Πορτοσάλτε ανέφερε αρχικά πως “χιούμορ με προτροπή σε φόνο δεν υπάρχει, διάλογο με υποκινητή βίας δεν ανοίγεις. Τα περαιτέρω θα τα βρούμε ενώπιον της Δικαιοσύνης”, τονίζοντας ότι “είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι η βία είναι μαμή της ιστορίας”.

Ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο προβλέπεται. Θα ακούω πρώτα από όλα εγώ και η οικογένειά μου… εγώ εδώ δολοφονούμαι για τις απόψεις μου; Ο μοναδικός κριτής που αναγνωρίζω είναι ο Θεός και η επί γης δικαιοσύνη. Θα έρθει κάποιος και θα πει ‘δολοφονήστε αυτόν‘ και θα τον αφήνουμε έτσι και δεν θα πάμε στη δικαιοσύνη;  Ποιος είναι αυτός; Είναι ευθεία στοχοποίηση […] Είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι ‘η βία είναι μαμή της ιστορίας’. Η τραγωδία είναι ότι την ώρα που ο άνθρωπος αυτός παρακινεί και προτρέπει σε φόνοένα κομμάτι της νεολαίας μας ψυχαγωγείται από τη δολοφονία. Από κάτω χτυπάνε παλαμάκια, κρατάνε τέμπο σε αυτό τον υποτιθέμενο καλλιτέχνη. Ακούγεται ένας στίχος που έχει προτροπή σε φόνο”, είπε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος, ο οποίος έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως κάνει κριτική σε πολιτικά πρόσωπα και λέει τις απόψεις και τις ιδέες του.

Θα πρέπει να παίρνω άδεια για να λέω τις απόψεις μου; Να έρχεται ένας διοικητής της Αριστεράς και να του λέω τι θα πω κάθε μέρα”, ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

15 + 13 =