Πέθανε η μούσα του Αντονιόνι, Μόνικα Βίτι

Η Μόνικα Βίτι, η ιταλίδα ηθοποιός που φώτισε το έργο του Μικελάντζελο Αντονιόνι, πέθανε σε ηλικία 90 ετών, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Πολιτισμού Ντάριο Φραντσεσκίνι.

Η Μόνικα Βίτι, η Ιταλίδα ηθοποιός που φώτισε το έργο του Μικελάντζελο Αντονιόνι, πέθανε σε ηλικία 90 ετών, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Πολιτισμού Ντάριο Φραντσεσκίνι. Σύμφωνα με την Corriere Della Sera, η ηθοποιός που έπασχε από τη νόσο Αλτσχάιμερ, πέθανε την Τετάρτη.

«Αντίο Μόνικα Βίτι, αντίο στην βασίλισσα το ιταλικού σινεμά. Η σημερινή είναι μία ημέρα μεγάλης θλίψης, μία μεγάλη καλλιτέχνις και μία μεγάλη Ιταλίδα χάθηκε», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο υπουργός. Ο πρώην δήμαρχος της Ρώμης και κριτικός κινηματογράφου Βάλτερ Βελτρόνι, γνωστοποίησε την είδηση μέσα από ανάρτησή του στο Twitter. «Ο Ρομπέρτο Ρούσο, σύντροφός της όλα αυτά τα χρόνια μου ζητά να επικοινωνήσω ότι η Μόνικα Βίττι δεν είναι πια μαζί μας. Το κάνω με μεγάλη θλίψη, στοργή και νοσταλγία», έγραψε στον λογαριασμό του στη δημοφιλή πλατφόρμα.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Blues, Rock & Soul βραδιά με τους “Pair of Sneakers” στο Astikon

Μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία υπόσχεται το συγκρότημα Pair of...

Άλιμος: Ανοιχτή διαβούλευση για το μέλλον του Πνευματικού Κέντρου Κυθηρίων

Σε δημόσια ενημέρωση καλεί τους κατοίκους ο Δήμος Αλίμου...

Ο επιτυχημένος ετήσιος χορός της Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιώς – Αθηνών

Το Σάββατο 7 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο...

Διακήρυξη Δημοπρασίας για την Εκμίσθωση Παραλιών στα Κύθηρα (2026-2028)

Σύμφωνα με τη νέα διακήρυξη που εξέδωσε η Επιτροπή...

Κρήτη: Δραματική μείωση της παραγωγής ελαιολάδου – Σχεδόν 90% κάτω στο Β. Ηράκλειο

Σοκ προκαλούν οι αριθμοί φέτος για την παραγωγή ελαιολάδου στην Κρήτη,...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img