Ο πρίγκιπας Χάρι γράφει τα απομνημονεύματά του

Ο πρίγκιπας Χάρι γράφει τα απομνημονεύματα για τη ζωή του, τα οποία θα δημοσιευτούν στα τέλη του 2022, έγινε σήμερα γνωστό από τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House.

Το «προσωπικό και ειλικρινές» βιβλίο θα παρέχει μια «πλέον αξιόπιστη περιγραφή των εμπειριών, των περιπετειών, των απωλειών και των μαθημάτων ζωής που βοήθησαν στη διάπλασή του», αναφέρει ο εκδοτικός οίκος σε μια ανακοίνωση.

Ο Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν, αποσύρθηκαν από τα βασιλικά καθήκοντα στις αρχές του 2020 και ζουν στην Καλιφόρνια με τα δύο παιδιά τους.

Ο Χάρι τόνισε πως γράφει τα απομνημονεύματά του «όχι ως ο πρίγκιπας που γεννήθηκα, αλλά ως ο άνδρας που έγινα».

«Έχω φορέσει πολλά καπέλα με την πάροδο των χρόνων, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά, και η ελπίδα μου είναι ότι το να πω την ιστορία μου, τα πάνω και τα κάτω μου, τα λάθη, τα μαθήματα που διδάχθηκα, μπορώ να δείξω ότι ανεξαρτήτως από το πού προερχόμαστε, έχουμε περισσότερα κοινά απ’ όσα πιστεύουμε», σημείωσε σε μια ανακοίνωση.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Blues, Rock & Soul βραδιά με τους “Pair of Sneakers” στο Astikon

Μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία υπόσχεται το συγκρότημα Pair of...

Άλιμος: Ανοιχτή διαβούλευση για το μέλλον του Πνευματικού Κέντρου Κυθηρίων

Σε δημόσια ενημέρωση καλεί τους κατοίκους ο Δήμος Αλίμου...

Ο επιτυχημένος ετήσιος χορός της Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιώς – Αθηνών

Το Σάββατο 7 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο...

Διακήρυξη Δημοπρασίας για την Εκμίσθωση Παραλιών στα Κύθηρα (2026-2028)

Σύμφωνα με τη νέα διακήρυξη που εξέδωσε η Επιτροπή...

Κρήτη: Δραματική μείωση της παραγωγής ελαιολάδου – Σχεδόν 90% κάτω στο Β. Ηράκλειο

Σοκ προκαλούν οι αριθμοί φέτος για την παραγωγή ελαιολάδου στην Κρήτη,...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img