New measures: Pleyris window for escalating restrictions on unvaccinated people

«Αυτό επιλέγει η Ευρώπη, αυτό επιλεγεί και η Ελλάδα», είπε ο υπουργός Υγείας - Δεν θα ανανεωθούν οι συμβάσεις των επικουρικών υγειονομικών σε αναστολή.

Ο Thanos Plevris σε ραδιοφωνική συνέντευξή του την Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου, ανέφερε ότι, αν χρειαστεί, υπάρχει περίπτωση κλιμάκωσης των μέτρων για ανεμβολίαστους πολίτες. «Αυτό επιλέγει η Ευρώπη, αυτό επιλεγεί και η Ελλάδα», υπογράμμισε ο υπουργός υγείας μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Όσον αφορά στην επέκταση της Obligations των εμβολιασμών κατά του coronavirus, ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι, εφόσον κάτι τέτοιο αποφασιστεί, «θα πρέπει να προβλέψεις ποιες θα είναι οι κυρώσεις που θα τούς επιβάλεις», και διερωτήθηκε: «Ποιες θα είναι  οι κυρώσεις για έναν 60χρονο που θα τον υποχρεώσεις να εμβολιαστεί;».

Δε θα επιστρέψουν στις θέσεις τους οι ανεμβολίαστοι επικουρικοί

For those ανεμβολίαστους υγειονομικούς σε αναστολή, ο υπουργός υγείας διευκρίνισε ότι δε θα ανανεωθεί η σύμβαση όσων είναι επικουρικό προσωπικό, ενώ οι υπόλοιποι θα εξακολουθήσουν να μην πληρώνονται. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι οι σύλλογοι γιατρών των νοσοκομείων πιέζουν για επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών στις θέσεις τους.

Τέλος, ο Thanos Plevris επεσήμανε ότι υπάρχει πλήρης συνεργασία, το τελευταίο διάστημα, μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, καθώς οι ιδιωτικές κλινικές συμμετέχουν στο ESY με το σύνολο των κενών κλινών ICU που έχουν διαθέσιμες.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Blues, Rock & Soul βραδιά με τους “Pair of Sneakers” στο Astikon

Μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία υπόσχεται το συγκρότημα Pair of...

Άλιμος: Ανοιχτή διαβούλευση για το μέλλον του Πνευματικού Κέντρου Κυθηρίων

Σε δημόσια ενημέρωση καλεί τους κατοίκους ο Δήμος Αλίμου...

Ο επιτυχημένος ετήσιος χορός της Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιώς – Αθηνών

Το Σάββατο 7 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο...

Διακήρυξη Δημοπρασίας για την Εκμίσθωση Παραλιών στα Κύθηρα (2026-2028)

Σύμφωνα με τη νέα διακήρυξη που εξέδωσε η Επιτροπή...

Κρήτη: Δραματική μείωση της παραγωγής ελαιολάδου – Σχεδόν 90% κάτω στο Β. Ηράκλειο

Σοκ προκαλούν οι αριθμοί φέτος για την παραγωγή ελαιολάδου στην Κρήτη,...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img