Πέμ, 25 Δεκ 2025
15.3 C
Kythera

Ναι ρε! Πετρούνιας!

Για πέμπτη φορά στην καριέρα του, πρωταθλητής Ευρώπης, ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Το πέμπτο του χρυσό ευρωπαϊκό και το 13ο συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις, κατάκτησε το Σάββατο, 24/04, ο Λευτέρης Πετρούνιας, στην Βασιλεία της Ελβετίας. Αυτή η διάκριση πιστοποιεί την μεγάλη επιστροφή ενός αθλητή, ο οποίος τόσο ταλαιπωρήθηκε την τελευταία διετία από τραυματισμούς.

Και πάλι ο Πετρούνιας λοιπόν. Και πάντα ο Λευτέρης. Με ένα αλάνθαστο στην εκτέλεσή του πρόγραμμα, με τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από όλους τους αντιπάλους του, ο Έλληνας πρωταθλητής πέταξε στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Δεύτερος, ο Ρώσος υπεραθλητής Ναγκόρνι, με μια μικρή αστάθεια στην κατακόρυφο.

Επόμενος στόχος του «Άρχοντα των Δακτυλιδιών», η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, πρόκριση η οποία περνά μέσα από τον τελευταίο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου και χρειάζεται την νίκη, με βαθμολογία τουλάχιστον 15.333 βαθμών.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις προσωπικού στον Δήμο Κυθήρων

Ο Δήμος Κυθήρων προχωρά σε νέες προσλήψεις προσωπικού, μέσω...

Κυθηραϊκός Σύνδεσμος – Μορφωτικό Κέντρο Κυθήρων: Ευχαριστήριο

Ο Κυθηραϊκός Σύνδεσμος – Μορφωτικό Κέντρο Κυθήρων, σε συνεργασία...

Ζελένσκι: Χριστουγεννιάτικο μήνυμα με ευχή να πεθάνει ο Πούτιν

Σε ένα φορτισμένο χριστουγεννιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας...

Χριστούγεννα στον κόσμο

Ο πάπας Λέων ΙΔ’ επανέλαβε σήμερα την έκκλησή του για...

Στις 39.074 θέσεις η χωρητικότητα στον Βοτανικό

Τα έργα για τη δημιουργία του νέου ποδοσφαιρικού «σπιτιού»...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img