Παρ, 26 Δεκ 2025
14.7 C
Kythera

Κορονοϊός – Πέτσας: Θα υπάρξουν νέα τοπικά lockdown αν ξεφύγει η κατάσταση

«Ευτυχώς τις τελευταίες μέρες πηγαίνουμε καλύτερα να διαφυλάξουμε αυτή την εικόνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας.

Για το τί σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση, σε περίπτωση που τα πράγματα γίνουν ανεξέλεγκτα όσον αφορά την διαχείριση του coronavirus, μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, στον ΑΝΤ1.

Οπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν νέα τοπικά lockdown σε περίπτωση που ο coronavirus ξεφύγει ξανά. «Ευτυχώς τις τελευταίες μέρες πηγαίνουμε καλύτερα να διαφυλάξουμε αυτή την εικόνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας.

Αναφορικά με τις περιοχές που δεν έχουν αυξημένο ιικό φορτίο και την άρση του lockdown ο Στέλιος Πέτσας ανέφερε ότι μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021, θα ακολουθηθούν τα γενικά μέτρα και έπειτα θα εξεταστεί η φάση της απελευθέρωσης για κάποιες γεωγραφικές περιοχές και κοινωνικές δραστηριότητες.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις προσωπικού στον Δήμο Κυθήρων

Ο Δήμος Κυθήρων προχωρά σε νέες προσλήψεις προσωπικού, μέσω...

Κυθηραϊκός Σύνδεσμος – Μορφωτικό Κέντρο Κυθήρων: Ευχαριστήριο

Ο Κυθηραϊκός Σύνδεσμος – Μορφωτικό Κέντρο Κυθήρων, σε συνεργασία...

Ζελένσκι: Χριστουγεννιάτικο μήνυμα με ευχή να πεθάνει ο Πούτιν

Σε ένα φορτισμένο χριστουγεννιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας...

Χριστούγεννα στον κόσμο

Ο πάπας Λέων ΙΔ’ επανέλαβε σήμερα την έκκλησή του για...

Στις 39.074 θέσεις η χωρητικότητα στον Βοτανικό

Τα έργα για τη δημιουργία του νέου ποδοσφαιρικού «σπιτιού»...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img