Πέμ, 15 Ιαν 2026
15.8 C
Kythera

Γκίκας Μαγιορκίνης: Διακοπές στα Κύθηρα, αντίσκηνο στην παραλία και… παλάτια στην άμμο

Μετά από ακόμα δύσκολη χρονιά με την πανδημία κορονοϊού ήρθε η ώρα της χαλάρωσης για τον επιδημιολόγοΓκίκα Μαγιορκίνη.

Μετά από ακόμα δύσκολη χρονιά με την πανδημία κορονοϊού ήρθε η ώρα της χαλάρωσης για τον επιδημιολόγο μέλος της Επιτροπής των Ειδικών Γκίκα Μαγιορκίνη. Μέρες για διακοπές με παρέα φίλους στα πανέμορφα Κύθηρα, με τα social να γεμίζουν με φωτογραφίες από τις υπέροχες παραλίες του νησιού και τα αντίσκηνα – παλάτια του καθηγητή του ΕΚΠΑ στην άμμο.

Ειδικότερα, ο καθηγητής στο τμήμα Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής στο ΕΚΠΑ Γκίκας Μαγιορκίνης κάνει διακοπές στα Κύθηρα και φροντίζει να μας ενημερώνει συχνά μέσω social πώς περνά στις στιγμές χαλάρωσης στο νησί.

“Το δικό μας καλοκαίρι. Ευλογημένος” σχολιάζει ο Γκίκας Μαγιορκίνης σε μια από τις τελευταίες φωτογραφίες από τα Κύθηρα, με τους φίλους του στο Facebook να γεμίζουν με like την ανάρτησή του.

“Αύγουστος” αρκείται να γράψει στη λεζάντα μιας άλλης από τις φωτογραφίες ο γνωστός επιδημιολόγος.

“Είναι μισοάδειο ή μισογεμάτο;” ρωτά για μια φωτογραφία ενός ποτηριού με ποτό κατά τη διάρκεια νυχτερινής εξόδου σε μπαρ ο Γκίκας Μαγιορκίνης.

“Είναι λένε κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια. “Κακό” μεν, ωραίο δε” συμπεραίνει σε μια άλλη φωτογραφία ο Γκίκας Μαγιορκίνης, με τον καθηγητή στο τμήμα Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής στο ΕΚΠΑ να φαίνεται ξαπλωμένος σε ένα αντίσκηνο στην παραλία.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Συνάντηση Σουρή – Σκέμπερη στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Σίδνεϊ

Στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Σύδνεϋ πραγματοποιήθηκε συνάντηση...
02:25:31

Στην υποδοχή της φρεγάτας «Κίμων» Κυρ. Μητσοτάκης, Ν. Δένδιας, Κ. Τασούλας

Ο «Κίμων», η πρώτη φρεγάτα κλάσης FDI HN «Belharra»-...

Δήμος Κυθήρων: Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης της γεωργίας

Σας ενημερώνουμε για την Προδημοσίευση της Πρόσκλησης για την...

Η Ελλάδα σε ένα κόσμο που κυριαρχεί το δίκαιο του ισχυρού

Όπως έχω επισημάνει σε προηγούμενο άρθρο μου, με τίτλο...

Η πολιτική χωρίς πολιτική – ποιον τελικά υπηρετεί;

Όταν η «υπέρβαση των ιδεολογιών» βαφτίζει την Ιστορία περιττή...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img