magiorkinis

Μετά από ακόμα δύσκολη χρονιά με την πανδημία κορονοϊού ήρθε η ώρα της χαλάρωσης για τον επιδημιολόγο μέλος της Επιτροπής των Ειδικών Γκίκα Μαγιορκίνη. Μέρες για διακοπές με παρέα φίλους στα πανέμορφα Κύθηρα, με τα social να γεμίζουν με φωτογραφίες από τις υπέροχες παραλίες του νησιού και τα αντίσκηνα – παλάτια του καθηγητή του ΕΚΠΑ στην άμμο.

Ειδικότερα, ο καθηγητής στο τμήμα Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής στο ΕΚΠΑ Γκίκας Μαγιορκίνης κάνει διακοπές στα Κύθηρα και φροντίζει να μας ενημερώνει συχνά μέσω social πώς περνά στις στιγμές χαλάρωσης στο νησί.

“Το δικό μας καλοκαίρι. Ευλογημένος” σχολιάζει ο Γκίκας Μαγιορκίνης σε μια από τις τελευταίες φωτογραφίες από τα Κύθηρα, με τους φίλους του στο Facebook να γεμίζουν με like την ανάρτησή του.

“Αύγουστος” αρκείται να γράψει στη λεζάντα μιας άλλης από τις φωτογραφίες ο γνωστός επιδημιολόγος.

“Είναι μισοάδειο ή μισογεμάτο;” ρωτά για μια φωτογραφία ενός ποτηριού με ποτό κατά τη διάρκεια νυχτερινής εξόδου σε μπαρ ο Γκίκας Μαγιορκίνης.

“Είναι λένε κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια. “Κακό” μεν, ωραίο δε” συμπεραίνει σε μια άλλη φωτογραφία ο Γκίκας Μαγιορκίνης, με τον καθηγητή στο τμήμα Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής στο ΕΚΠΑ να φαίνεται ξαπλωμένος σε ένα αντίσκηνο στην παραλία.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

four × 1 =