Olive oil: What prices will be sold this year

Οι ελαιοπαραγωγοί επισημαίνουν πως η φετινή χρονιά ελαιόλαδου είναι καλύτερη.

Ο πρόεδρος του Παμμεσσηνιακού Συνδέσμου Ελαιοτριβέων, Γιάννης Ηλιάδης μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για την τιμή του ελαιόλαδου.

«Το λάδι σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά λόγω και της καλύτερης παραγωγής που έχουμε, παρά και την περίοδο της μεγάλης ξηρασίας και του καύσωνα που είχαμε την άνοιξη και το καλοκαίρι, έχουμε μια καλύτερη παραγωγή. Η τιμή έχει υποχωρήσει λίγο στην χονδρική. Θεωρώ ότι θα είναι 10-15% πιο κάτω η τιμή φεύγοντας από τον παραγωγό, οπότε ανάλογα με το δίκτυο της διακίνησης θα είναι και πιο οικονομικά στον καταναλωτή», είπε.

«Η τιμή του έξτρα παρθένου ελαιολάδου αυτή τη στιγμή είναι περίπου στα 7 ευρώ. Να δούμε πόση θα είναι η καινούρια παραγωγή και θα εξαρτηθεί εκ νέου η τιμή του. Καλό θα είναι η όποια μείωση υπάρχει στον παραγωγό να υπάρχει και στο τελικό προϊόν».

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

«Τοπικά προϊόντα» – Μανώλης Χάρος, στην Follow Your Art

Είναι η έκτη φορά που, τον Αύγουστο, ο Μανώλης...

Έκθεση λαϊκής παραδοσιακής ζωγραφικής

Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού στην έκθεση φερβολιτέ,...

Β-Χοριακή: Πότε γίνεται η εξέταση και πώς ερμηνεύονται τα αποτελέσματα;

Η αναμονή για την επιβεβαίωση μιας εγκυμοσύνης είναι μια...

Φαλλοπλαστική: Πότε ενδείκνυται και τι πρέπει να γνωρίζετε πριν από την επέμβαση

Η σύγχρονη ανδρολογία δεν περιορίζεται μόνο στη θεραπεία παθήσεων...

F/B Πορφυρούσα: Ανακοίνωση περί μη εκτέλεσης δρομολογίου

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σήμερα, Πέμπτη...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img