Πέμ, 25 Δεκ 2025
15.4 C
Kythera

Αθήνα: Ανοίγουν δωρεάν οργανωμένες παραλίες λόγω καύσωνα

Με στόχο την προστασία των πολιτών, μικρών και μεγάλων, και για να βρουν ένα καταφύγιο δροσιάς τις ημέρες του καύσωνα, δωρεάν είσοδος θα προσφερθεί για το κοινό το τριήμερο, Σάββατο (31/7), Κυριακή (1/8) και Δευτέρα (2/8) στις οργανωμένες παραλίες της Ακτής Βουλιαγμένης, του Αστέρα Βουλιαγμένης και της Ακτής Α’ Βούλας.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) ΑΕ, υλοποιείται με γνώμονα την κοινωνική ευαισθησία της Εταιρείας προς τους πολίτες και σε στενή συνεργασία με τις μισθώτριες εταιρείες της στο παράκτιο μέτωπο της Αττικής που στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα της ΕΤΑΔ.

Συγκεκριμένα, οι πύλες εισόδου της Ακτής Βουλιαγμένης, την οποία διαχειρίζεται η ΕΤΑΔ, θα είναι ανοιχτές για το κοινό από τις 08:00 έως τις 21:00. Να σημειωθεί ότι θα εφαρμόζονται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα μέτρα του ΕΟΔΥ για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού και για το λόγο αυτό κατά την είσοδο του κοινού θα τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με τον επιτρεπόμενο αριθμό επισκεπτών στην Ακτή, που δεν μπορεί να υπερβεί τα 2.000 άτομα.

Επίσης, στη διάρκεια του τριημέρου ελεύθερη θα είναι η είσοδος για το κοινό και στις οργανωμένες παραλίες του Αστέρα Βουλιαγμένης και της Α’ Ακτής Βούλας, λαμβάνοντας υπόψη τους σχετικούς περιορισμούς ανά ακτή και τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Οι επισκέπτες μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσέλευση τους στην κάθε οργανωμένη παραλία ξεχωριστά.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Ζελένσκι: Χριστουγεννιάτικο μήνυμα με ευχή να πεθάνει ο Πούτιν

Σε ένα φορτισμένο χριστουγεννιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας...

Χριστούγεννα στον κόσμο

Ο πάπας Λέων ΙΔ’ επανέλαβε σήμερα την έκκλησή του για...

Στις 39.074 θέσεις η χωρητικότητα στον Βοτανικό

Τα έργα για τη δημιουργία του νέου ποδοσφαιρικού «σπιτιού»...
00:06:33

Ο Ολυμπιακός στις 100 πιο ακριβές ομάδες σε όλο τον κόσμο

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ανάμεσα στους 100 πιο ακριβούς συλλόγους...

Η εκεχειρία στη Γάζα επαναφέρει διστακτικά το πνεύμα των Χριστουγέννων στη Βηθλεέμ

Υπό τους ήχους γκάιντας και τυμπάνων, Παλαιστίνιοι πρόσκοποι παρέλασαν...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img